Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Uusi CUPRA TavascanUusi CUPRA Tavascan

Uusi CUPRA Tavascan

Katumaasturin itsevarma luonne

Ainutlaatuinen muotokieli yhdistää tyylikkään ja virtaviivaisen ulkomuodon ja edistyksellisen tilavat sisätilat.

CUPRA Tavascan Endurance
Luonnetta ja suorituskykyä yli rajojen

Tavascan Endurance

Toimintamatka: 547km*. Teho: 286hv. Kiihtyvyys: 0-100km/h 6,8s

CUPRA Tavascan VZ
Tehoa ja tunnetta

Tavascan VZ

Toimintamatka: 517km*. Teho: 340hv. Kiihtyvyys: 0-100km/h 5,6s

Sähköautojen innovaatioiden edelläkävijä

Valaistut CUPRA-logot sekä edessä että takana ja reunasta reunaan ulottuva takavalo täydentävät Tavascan-täyssähköauton urheilullista ulkonäköä.

Tavascan ulkoa
CUPRA Tavascan sisältä

Silkkaa voimaa niin sisä- kuin ulkopuolella

Dark Ice Metal -värinen moderni Y-kirjaimen muotoinen keskikonsoli ja Dark Night -väriset mikrokuituiset urheiluistuimet viimeistelevät sähköisen urheilullisen ajokokemuksen.

Sähköistä tehokkuutta

Uusi CUPRA Tavascan -sähköauto uudistaa ajomukavuuden ja tekee katumaasturilla liikkumisesta hienostuneen kokemuksen. Jopa 547 kilometrin* sähköinen toimintamatka ja lataus 0–100 kilometrin ajoa varten vain 7 minuutissa** antavat varmuutta matkata entistä pidemmälle.

CUPRA Tavascan lataus
Tavascan ulkoa

Aja turvallisemmin

Suojaa kaikista kulmista. Travel Assist -matka-avustimen mukautuva vakionopeussäädin (ACC) ja Lane Assist Plus -kaistanpitoavustin pitävät sinut kaistalla ja turvallisen etäisyyden päässä muista ajoneuvoista. Kaistanvaihtoavustimeen yhdistettynä järjestelmä valvoo ympäristöä ja estää kaistanvaihdon, jos se ei ole turvallista.

*CUPRA Tavascan ei ole tällä hetkellä saatavilla myyntiin, vaan se odottaa tyyppihyväksyntää. Ilmoitetut tekniset tiedot ovat ainoastaan suuntaa antavia, ja ne voivat vaihdella. Käytettävissä oleva teho (kW) ja auton kiihtyvyys määräytyvät aina akun varaustason ja lämpötilan mukaan. Kuvat on tarkoitettu ainoastaan kuvitus- ja tiedotustarkoituksiin, eivätkä ne välttämättä vastaa sarjatuotantoa. Sähköauton toimintamatka määräytyy monien eri tekijöiden mukaan. Näitä tekijöitä ovat muun muassa maaston pinnanmuodostus, sääolosuhteet, auton kuormitus (matkustajat + matkatavarat), akun ikä ja kunto, valitut lisävarusteet (kuten vanteet ja renkaat), sähköä kuluttavien laitteiden, kuten lämmityslaitteen, ilmastointilaitteen tai lämmitettyjen istuimien, käyttö ja ajotapa. Ilmoitettu toimintamatka on alustava arvo, joka on laskettu WLTP-normin mukaan. WLTP määrittää kaikille valmistajille sovellettavat vakiotestausolosuhteet, jotta tämän normin mukaan lasketut arvot ovat vertailukelpoisia kaikkien ajoneuvojen osalta.

**Latausajat vaihtelevat seuraavien tekijöiden mukaan: ulkolämpötila ja akun lämpötila, latausjärjestelmän suurin jännite ja sen vallitseva kunto, akun kunto sekä muiden sähkölaitteiden käyttö autossa lataamisen aikana.