Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Volkswagen ID.3

41 220,00 €
Sähköautoilun evoluutio. Kehittynyt ja tehokas.
4 malliversiota

Sähköautoilun evoluutio. Kehittynyt ja tehokas.

Volkswagen ID.3 tarjoaa ympäristöystävällistä ja edistyksellistä ajokokemusta sitä kaipaavalle. ID.3 antaakin lisävauhtia Volkswagenin sähköautoilulle: Ulkopuolella selkeät linjat antavat ID.3:lle dynaamisemman ulkomuodon, sisätilat tekevät vaikutuksen laadukkailla materiaaleillaan ja lukuisilla vakiovarusteena asennettavilla avustinjärjestelmillään.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (4)

Uusi ID3 - infotainment-display

Jälkikäteen yksilöitävissä

ID.3:een on saatavana monia jälkikäteen aktivoitavia Upgrades-toimintoja. Esim. seuraavat varusteet voivat olla saatavissa vakiovarustetasosta riippuen:

  • Navigointi

  • Ambiente-valaistus (monivärinen)

  • Ilmastointilaite Air Care Climatronic

  • Mukautuva vakionopeussäädin ACC

Voit tarkastaa toimintojen saatavuuden In-Car Shopista ja We Connect Webshopista.

Hyväkin voi olla vielä parempi

Uudelleen muotoillut puskurit, näyttävät uudet värit kuten Dark Olivine Green Metallic ja keulan tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät uudesta ID.3:sta huomiota herättävän raikkaan, menettämättä kuitenkaan ID.-perheen ikonista ulkonäköä. Myös konepelti on terävälinjaisempi ja samalla osoitus siitä, että hyvääkin designia voi vielä parantaa – esimerkiksi uusilla takavaloilla ja dynaamisilla vilkuilla (lisävaruste). Innovatiiviset IQ.LIGHT LED-matriisiajovalot voivat vahvistaa tätä vaikutelmaa entisestään.  

ID3 - exterior-side
ID3 - exterior-charging-plug

Mukava lataus

Volkswagen ID.-mallin lataus on nyt entistä mukavampaa: Plug & Chargella, mukavan lataamisen uudella standardilla. Tarvitset ainoastaan ID. Software 3.1:n (tai uudemman), We Connect ID. -sovelluksen ja Plug & Charge -yhteensopivan We Charge -lataustariffin. Sen jälkeen ajat vaan Plug & Charge -lataustolpalle, aktivoit Plug & Chargen sovelluksesta ja autosta ja yhdistät latauskaapelin. Kirjautuminen, lataus ja laskutus hoituvat automaattisesti. Voit jatkaa rennosti matkaasi.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.