Siirry pääsisältöön
Vaihda K-Autoon

Kesän kuumat autotarjoukset – osta nyt, maksa vasta syksyllä

Katso kesän autotarjoukset

Ostoskori

Volkswagen ID.4

45 590,00 €
Monipuolinen SUV. Tila ja tyyli samassa paketissa.
7 malliversiota

Monipuolinen SUV. Tila ja tyyli samassa paketissa.

Volkswagen ID.4 yhdistää SUV:n monipuolisuuden ja sähköauton ekologisuuden. Tämä katumaasturi tarjoaa edistyksellisen tavan matkustaa ympäristöystävällisesti, Volkswagenin luotettavuutta unohtamatta. ID.4-mallistoon kuuluu eri varustelu- ja akkukokoversioita, jotka mahdollistavat auton sopivuuden yhä useampaan käyttötarkoitukseen.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (7)

Volkswagen ID.4 hero
Volkswagen ID.4 sisältökuva 1

Lämpöpumppu

Täyssähköisessä ID.4:ssä on Suomessa vakiovarusteena lämpöpumppu, joka lämmittää sisätilan energiatehokkaasti. Lämpöpumpun ansiosta käytät vähemmän akkuenergiaa ja etunasi on pidempi toimintamatka talvella.

Sisätilat

Uuden ID.4:n sisätila on suunniteltu niin älykkääksi ja suurenmoiseksi, että se tarjoaa sinulle ja perheellesi vaikuttavan tilantunteen.

Volkswagen ID.4 sisältökuva 2
Volkswagen ID.4 sisältökuva 3

ID.4 GTX - kahden sähkömoottorin siivittämä neliveto

Urheilullisen ID.4 GTX:n innovatiivinen neliveto on toteutettu kahdella sähkömoottorilla, jotka sijaitsevat etu- ja taka-akseleilla. Toisin kuin perinteisessä nelivedossa, akseleiden välillä ei ole mekaanista yhteyttä. Hyvä pito ja parempi etenemiskyky saadaan aikaan myös soralla ja liukkaalla pinnalla, kun valitaan erityinen Traction-ajoprofiili.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.