Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Volkswagen ID.5

53 190,00 €
Tehoa tyylikkäässä muodossa. Sähköinen SUV.
3 malliversiota

Tehoa tyylikkäässä muodossa. Sähköinen SUV.

Volkswagen ID.5 on uusi sähköautojen SUV-mallisto, joka on suunniteltu yhdistämään suorituskyky ja kestävyys. Volkswagen ID.5 -mallisto on uudenlainen ja edistyksellinen tapa matkustaa sähköautoilla. ID.5-mallisto tarjoaakin tehokkaan sähköisen suorituskyvyn ja sulavalinjaisen siluetin, joka muodostaa SUV:n ja coupén modernin symbioosin. Tätä kaikkea on Volkswagen ID.5

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (3)

Volkswagen ID.5 sisältökuva 1
Volkswagen ID.5 sisältökuva 1

Ulkopuolen tyylikäs coupémainen muotoilu 

Uusi ID.5 vakuuttaa futuristisella muotoilullaan, jossa yhdistyvät SUV:n voimakkuus ja coupén aerodynaaminen siluetti. 

Runsaat sisätilat 

Koe suuret ja älykkäästi suunnitellut sisätilat, jotka tarjoavat ajomukavuutta, jonka voi sekä nähdä että tuntea. Vaikuttavinta on se, miten coupémaisen muotoilun laskevasta kattolinjasta huolimatta uusi ID.5 tarjoaa runsaasti päätilaa myös takaistuimelle. ID.5 kuljettaa siis mukavasti viisikin henkilöä. Suuren tavaratilan ansiosta tilaa jää runsaasti myös matkatavaroille. Myös ID.5:n moderni sisätilojen varustelu tekee sisätiloista inspiroivan elämyksen yhdistämällä edistyksellisen muotoilun ja kehittyneen tekniikan sekä intuitiivisen käytön. Näiden sisätilojen ansiosta nautit matkan joka hetkestä.

Volkswagen ID.5 sisältökuva 2
Volkswagen ID.5 sisältökuva 3

Näyttäydy säihkyvissä valoissa

Uuteen ID.5 on saatavissa todellinen katseenvangitsija, joka ihastuttaa heti ensi silmäyksellä:  innovatiiviset IQ.LIGHT-älyvalot. Matrix-tekniikka mahdollistaa jatkuvan ajon kaukovaloilla häikäisemättä vastaantulevaa liikennettä⁠ (järjestelmärajoitusten puitteissa). LED-matriisiajovalojen ja Volkswagen-logon välissä kulkee kauniisti muotoiltu tyylikäs valonauha. Keulan vaikuttavan ilmeen pitää toki jatkua myös takana: pakettiin kuuluvat lisävarusteena saatavat 3D-LED-takavalot, joissa on animoitu jarruvalo ja integroidut dynaamiset vilkut, jotka osoittavat kääntymissuuntaa sivulle liikkuvalla valolla. 

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.