Siirry pääsisältöön

Volkswagen ID.7

59 390,00 €
Tilava täyssähköauto jopa 617 km* toimintamatkalla?
3 malliversiota

Tilava täyssähköauto jopa 617 km* toimintamatkalla?

Se ei ole vain haavekuva: Uusi sähköautomallimme Volkswagen ID.7 yhdistää tilavuuden ja suuren toimintamatkan luoden siitä odotetun kokonaisuuden. Tutustu Volkswagenin sähköautoperheen uusimpaan jäseneen

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (3)

Volkswagen ID.7 sisältökuva 1

Toiminnallisuutta parhaimmillaan

ID.7:n elegantille designille on tunnusomaista aerodynaamisesti muotoiltu keula ja linjakas fastbackia muistuttava laskeva kattolinja. Keulan ilmanottoaukot ohjaavat ilmavirtauksen kohdistetusti auton sivuille ja perää kohti. Ne muodostavat tällöin Air Curtain -ilmaverhon, joka rauhoittaa ilmavirtaa auton sivuilla. Laskeva kattolinja vaikuttaa myös omalta osaltaan ID.7:n erinomaiseen ilmanvastuskertoimeen – tämä tarkoittaa pienempää energiankulutusta ja pidempiä toimintamatkoja.

Digitaalinen ohjaamo

ID.7:n digitaalinen ohjaamo tarjoaa täysin uudenlaisen käyttäjäkokemuksen. Uusi, intuitiivinen käyttökonsepti tekee siitä uusia standardeja asettavan aidon älylaitteen. Vakiovarusteena olevan 38 cm (15 tuuman) näytön kautta pääset kätevästi käsiksi tärkeimpiin toimintoihin. Yksilöllisesti konfiguroitavissa oleva suosikit-osio ja entistä suurempi määrä sovelluksia kotinäytöllä takaavat lyhyet käyttäjäpolut ja parantavat käyttökokemusta.

Ilmastoinnin hallinta on integroitu Infotainment-järjestelmän alareunaan. Uudistetun ilmastoinnin toiminnot ovat aina näkyvillä uudella suurella näytöllä ja ilmastoinnin asetukset voi määritellä ja tallentaa yksilöllisesti jokaiselle käyttäjälle. Älykkäät ilmasuuttimet ohjaavat ilmavirtausta ja niitä voi ohjata myös puheohjauksella. Kun sanot esim. ”Hei IDA, käsiäni paleltaa!“, ID.7 kytkee ohjauspyörälämmityksen päälle ja samalla lämmin ilmavirtaus kohdistetaan käsiisi.

Volkswagen ID.7 sisältökuva2
Volkswagen ID.7 sisältökuva 3

Smart Glass -panoraamakatto

Uuden VW ID.7:n sähkötoiminen Smart Glass -panoraamakatto tarjoaa taivaalliset näkymät. Suuri lasipinta on todellinen katseenvangitsija ja sitä on helppo ohjata kattoverhouksen toimintapintaa pyyhkäisemällä tai puheen avulla ja sen voi säätää läpinäkyväksi tai läpinäkymättömäksi. Valonläpäisevyyttä ohjataan sähkökromaattisella jännitteellä. 

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.