Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Volkswagen ID.7

59 590,00 €
Tilava sähkö­auto, jonka toiminta­matka on jopa 617 km*
1 malliversio

Tilava sähkö­auto, jonka toiminta­matka on jopa 617 km*

Sähköauto yli 600 kilometrin toimintamatkalla* ilman että mistään tarvitse tinkiä? Totta se on. Volkswagenin uusi täyssähköinen Volkswagen ID.7 yhdistää tilavuuden ja suuren toimintamatkan tavalla, jollaisesta on unelmoitu.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (1)

Videoesittely: Volkswagen ID.7

Kaikkea on mietitty

Uusi Volkswagen ID.7 tarjoaa sinulle sen, mitä pidempiin matkoihin pystyvältä sähköautolta odotetaan. Ja enemmänkin. Vakiovarusteisiin kuuluu esimerkiksi:

  • Latausteho max 175 kW

  • AR HUD -tuulilasinäyttö

  • Ennakoiva akun pikalatausesilämmitys

  • Älykäs ilmastointi ”Smart Airvents”

  • Lämmitettävä monitoimiohjauspyörä

  • Navigointi Discover Pro 15” -kosketusnäytöllä

ID.7 pysäköitynä pihalla - takana kaunis maalaismaisema
Volkswagen ID.7 sisältökuva 1

Toiminnallisuutta parhaimmillaan

ID.7:n elegantille designille on tunnusomaista aerodynaamisesti muotoiltu keula ja linjakas fastbackia muistuttava laskeva kattolinja. Keulan ilmanottoaukot ohjaavat ilmavirtauksen kohdistetusti auton sivuille ja perää kohti. Ne muodostavat tällöin Air Curtain -ilmaverhon, joka rauhoittaa ilmavirtaa auton sivuilla. Laskeva kattolinja vaikuttaa myös omalta osaltaan ID.7:n erinomaiseen ilmanvastuskertoimeen – tämä tarkoittaa pienempää energiankulutusta ja pidempiä toimintamatkoja.

Digitaalinen ohjaamo

ID.7:n digitaalinen ohjaamo tarjoaa täysin uudenlaisen käyttäjäkokemuksen. Uusi, intuitiivinen käyttökonsepti tekee siitä uusia standardeja asettavan aidon älylaitteen. Vakiovarusteena olevan 15-tuumaisen näytön kautta pääset kätevästi käsiksi tärkeimpiin toimintoihin. Yksilöllisesti konfiguroitavissa oleva suosikit-osio ja entistä suurempi määrä sovelluksia kotinäytöllä takaavat lyhyet käyttäjäpolut ja parantavat käyttökokemusta.

Ilmastoinnin hallinta on integroitu Infotainment-järjestelmän alareunaan. Uudistetun ilmastoinnin toiminnot ovat aina näkyvillä uudella suurella näytöllä ja ilmastoinnin asetukset voi määritellä ja tallentaa yksilöllisesti jokaiselle käyttäjälle. Älykkäät ilmasuuttimet ohjaavat ilmavirtausta ja niitä voi ohjata myös puheohjauksella. Kun sanot esim. ”Hei IDA, käsiäni paleltaa”, ID.7 kytkee ohjauspyörälämmityksen päälle ja kohdistaa samalla lämpimän ilmavirtauksen käsiisi.

Volkswagen ID.7 sisältökuva2
Volkswagen ID.7 sisältökuva 3

Smart Glass -panoraamakatto

Uuden VW ID.7:n sähkötoiminen Smart Glass -panoraamakatto tarjoaa taivaalliset näkymät. Suuri lasipinta on todellinen katseenvangitsija ja sitä on helppo ohjata kattoverhouksen toimintapintaa pyyhkäisemällä tai puheen avulla ja sen voi säätää läpinäkyväksi tai läpinäkymättömäksi. Valonläpäisevyyttä ohjataan sähkökromaattisella jännitteellä. 

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.