Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Volkswagen Taigo

23 504,47 €
Jokapäiväistä luonnetta. Arjen kohokohta.
5 malliversiota

Jokapäiväistä luonnetta. Arjen kohokohta.

Volkswagen Taigo on urheilullinen katumaasturi, joka on suunniteltu erityisesti kaupunkielämään. Se tarjoaa kompaktin ja tilavan sisätilan sekä tehokkaan suorituskyvyn ja kuljettajan avustinjärjestelmät. Kaikille niille, jotka luovat itse omat trendinsä. Niille, jotka mieluummin vaikuttavat itse kuin tulevat vaikutetuiksi. Kokonaisuudessaan Volkswagen Taigo on urheilullinen ja käytännöllinen kaupunkiauto, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja innovatiiviset ominaisuudet. Taigo on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät monipuolista ja liikkuvaa autoa kaupunkielämään. Tätä kaikkea on Volkswagen Taigo.

1. Valitse voimalinja

2. Valitse varustelutaso (3)

    Taigo Comfort Business

    Taigo Comfort Business

    1 moottorivaihtoehto
    23 504,47 €
    Uusiin autoihin - korko 2,99 % + kulut
Volkswagen Taigo sisältökuva 1

Huomiota herättävän sporttinen

Kaikille niille, jotka rakastavat sporttisuutta, uusi Taigo R-Line tarjoaa laadukkaan varustuksen kohokohtineen, liittyipä se sitten vaikuttavan ulkoasun tai sisätilan muotoiluun, mukavuuteen tai tekniikkaan.

Ei latauskaapelia? Ei hätää.

Onko sinulla aina latauskaapeli mukanasi, kun älypuhelimestasi loppuu virta? Uudessa Taigossa sinun ei tarvitse enää murehtia asiaa. Asetat vain älypuhelimen edessä olevaan säilytyslokeroon, jossa se latautuu induktiivisesti. Edellytyksenä on, että puhelimesi tukee Qi-standardia ja että olet valinnut vastaavan maksullisen lisävarusteen.

Volkswagen Taigo sisältökuva 2
Volkswagen Taigo sisältökuva 3

Avaudu, Taigo!

Sinun ei enää tarvitse kaivaa auton avainta housujen tai takin taskusta tai laukusta: Niin kauan kuin sinulla on avain mukanasi ja olet maks. 1,5 metrin etäisyydellä Taigosta, ovet ja takaluukku avautuvat automaattisesti (Keyless Access on avuksi järjestelmärajoitusten puitteissa). Et tarvitse avainta edes auton käynnistykseen. Se onnistuu nappia painamalla. Jos Keyless Access (saatavana lisävarusteena Style-varustetasosta alkaen) ei joskus sattuisi toimimaan, ei avain ehkä olekaan taskussasi. Ehkä keittiön pöydällä?