Siirry pääsisältöön

Porsche Taycan Sport Turismo

Taycan Sport Turismo

100 % Porschea, sähköistettynä.

Akku 71 kWh 300 kW

Taycanin upea muotoilu yhdistettynä unohtumattomaan dynaamiseen ajonautintoon sekä viimeisimpään teknologiaan on jotain mikä täytyy kokea itse.

Porsche

Alk. 94 420 €

Katso eri tavat hankkia auto

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Täyssähkö

 2. Kiihtyvyys 0-100km/h

  5,4 sekuntia

 3. Vetotapa

  Takaveto

 4. Toimintamatka*

  433 km

 5. Toimitusaika

  n. 6 kk

Taycan Sport Turismo

 • Porsche Stability Management (PSM) -ajovakaudenhallintajärjestelmä

 • Teräsjousitus sis. Porsche Active Suspension Management (PASM)

 • LED ajovalot

 • Automaattinen ilmastointi (2-alueinen), sis. esilämmitys / jäähdytys

 • Pysäköintitutkat edessä ja takana

 • Mukavuusistuimet (8-suuntaiset), edessä

 • 16,8" kaareva mittaristo

 • Sound Package Plus, 10 kaiutinta, 150W

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Yksityisleasing

Sopimusaika (kuukautta)

Ajan vuodessa (km)

10000 km
30000 km

Leasingpaketti

Talvirenkaat
Toimituskulut
Katsastukset, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
Renkaiden uusinnat, säilytys ja kausivaihdot sekä sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi
 1. Kokonaishinta
  94 420 sis. toimituskulut
  Ota yhteyttä
 2. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  1 240 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  1 195 €/kkKäyttöedun verotusarvo
  Ota yhteyttä
Porsche - lataus

Toimintamatka ja lataus

Yhdellä latauksella on mahdollista saavuttaa jopa 456 km toimintamatka* ja 100 km lataus onnistuu parhaimmillaan vain viidessä minuutissa (Taycan 4 Cross Turismo)**Performance Battery Plus -akku, jonka kokonaiskapasiteetti on 93,4 kWh, on vakiovaruste kaikissa Taycan Cross Turismo -malliversioissa.

Taycan Sport Turismo -malliston toimintamatka on Taycan-malliston parhaimmistoa. Esimerkiksi GTS-version yhdistetty toimintamatka on jopa 495 km*. Takavetoisen Taycan Sport Turismon vastaava toimintamatka on vuorostaan 433 km* (WLTP).

Runsaasti tavaratilaa ja matkustusmukavuutta

Jopa yli 1200 litraa vetävä tavaratila ja suuri takaluukku tekevät Taycan Cross Turismosta ja Sport Turismosta erittäin monipuolisen ja käytännöllisen kumppanin seikkailuillesi. Lisäksi sisätiloista löytyy esimerkiksi Taycan-urheilusedaniin verrattuna 47 mm enemmän päätilaa takana parantaen matkustusmukavuutta.

Porsche - osio 2 kuva
 1. Koeajo

  Koeajo: Porsche Taycan Cross Turismo - Pariskunta koeajoi täyssähkö-Porschen ja hämmästyi

  Urheilullinen Porsche Taycan Cross Turismo teki espoolaisiin Samiin ja Johannaan vaikutuksen monipuolisuudellaan. Koeajon aikana selvisi, että ylellisyys ja käytännöllisyys voivat kulkea käsi kädessä.

 2. Sähköautoilu

  Hyödyllistä tietoa sähköautoilusta

  Yhä useampi uuden auton ostaja päättää valita sähköauton. Keräsimme tietoa sähköautoilun eduista, autojen toimintamatkoista ja eri latausvaihtoehdoista.

 3. K-Lataus

  Lataa sähköautosi vaikkapa kauppareissulla.

  Jatkuvasti kasvava K-latausverkostomme kattaa koko maan.

¹Toimitusaika on arvio

²Porsche Taycan 4 Cross Turismo, leasinghinta esim. 1193 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 54.672 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastuksen, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset. Ylikilometriveloitus 0,30 €/km. Porsche Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä. **CCS-standardin mukainen pikalatauspiste, teho > 270 kW, jännite > 850 V, akun lämpötila 30–35 °C ja varaustila latauksen alussa 5 %.