Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Porsche Taycan 4 Cross Turismo

Taycan 4 Cross Turismo

Taycan 4 Cross TurismoAdvantage Package

Akku 83,7 kWh 350 kW

Teknisesti se on sähköauto, mutta käyttövoimana toimivat seikkailusi. Taycan Cross Turismo – 100 % Porschea, sähköistettynä.

Taycan 4 Cross Turismo

Porsche Taycan 4 Cross Turismo

Alk. 113 210 €

tai esim. 1 399 €/kk

Katso eri tavat hankkia auto

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Kiihtyvyys 0-100km/h

  5,1 sekuntia

 2. Vetotapa

  Neliveto

 3. Käyttövoima

  Täyssähkö

 4. Toimintamatka*

  486 km

 5. Teho

  476 hv

 6. Saatavilla

  Nopeaan toimitukseen

Taycan 4 Cross Turismo - Advantage Package

 • Adaptiivinen ilmajousitus sis. Porsche Active Suspension Management (PASM) sekä Smart Lift -toiminto, korotettu maavara (+ 20 mm)

 • ParkAssist sis. peruutuskameran

 • 14-suuntaiset sähkösäätöiset etuistuimet muistipaketilla

 • 20″ Taycan Turbo Aero -vanteet

 • Automaattisesti himmentyvät sisä- ja sivupeilit

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Yritysmyynnin palvelut

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

 1. Kokonaishinta
  113 210 sis. toimituskulut
 2. Kuukausihinta yksityisleasingille
  Esim. 1 399 €/kkEsimerkkihinta. 10000 km / vuosi, 48 kk sopimus
 3. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  1 440 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  1 365 €/kkKäyttöedun verotusarvo
porsche-taycan-4-cross-turismo-left-angle-840
Koeajo

Porsche Taycan Cross Turismo – Pariskunta koeajoi täyssähkö-Porschen ja hämmästyi

Urheilullinen Porsche Taycan Cross Turismo teki espoolaisiin Samiin ja Johannaan vaikutuksen monipuolisuudellaan. Koeajon aikana selvisi, että ylellisyys ja käytännöllisyys voivat kulkea käsi kädessä.

Kestopinnoite hero
Lisäpalvelut

Pitää pintansa – hanki keraaminen kestopinnoite K-Autosta

K-Auton keraaminen kestopinnoite suojaa autosi jopa vuosiksi eteenpäin. Se muodostaa auton pinnalle äärimmäisen kestävän keraamisen suojan, joka hylkii likaa ja vettä. Kestopinnoitteiden hinnat alk. 390 €.

Porsche - lataus

Toimintamatka ja lataus

Yhdellä latauksella on mahdollista saavuttaa jopa 456 km toimintamatka*(Taycan 4 Cross Turismo) ja 100 km lataus onnistuu parhaimmillaan vain viidessä minuutissa (CCS-standardin mukainen pikalatauspiste, teho > 270 kW, jännite > 850 V, akun lämpötila 30–35 °C ja varaustila latauksen alussa 5 %.)

Taycan Sport Turismo -malliston toimintamatka on Taycan-malliston parhaimmistoa. Esimerkiksi GTS-version yhdistetty toimintamatka on jopa 495 km*. Takavetoisen Taycan Sport Turismon vastaava toimintamatka on vuorostaan 433 km* (WLTP).

Runsaasti tavaratilaa ja matkustusmukavuutta

Jopa yli 1200 litraa vetävä tavaratila ja suuri takaluukku tekevät Taycan Cross Turismosta ja Sport Turismosta erittäin monipuolisen ja käytännöllisen kumppanin seikkailuillesi. Lisäksi sisätiloista löytyy esimerkiksi Taycan-urheilusedaniin verrattuna 47 mm enemmän päätilaa takana parantaen matkustusmukavuutta.

Porsche - osio 2 kuva
Porsche - osio 3 kuva

Älykäs neliveto sekä mukautuva ilmajousitus

Cross Turismon vakiovarusteisiin kuuluu Porschen älykäs neliveto sekä mukautuva ilmajousitus. Lisäksi päällystämättömillä teillä Gravel Mode -ajotila parantaa ajo-ominaisuuksia entisestään. Lisävarusteena saatava Off-Road Design -varustepaketti korottaa maavaraa 30 millimetrillä, joten Cross Turismo pärjää tarvittaessa myös vaativammassa maastossa.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

¹Esimerkkilaskelma tehty Taycan 4 Cross Turismo Advantage Package alk. 112 610,00 €. Yhdistetty sähkönkulutus 22,4 kWh/100 km; CO2 -päästöt yhdistetty 0 g/km. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella riippuen mm. kuljettajan ajotavasta ja ulkolämpötilasta. Kuvan auto erikoisvarustein. ¹Rajoitettu erä autoja, voimassa 31.3.2023 saakka. Käsiraha 0 €, leasinghinta 1399 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40000 km, hinta koko sopimuskaudelta 62 352 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden sekä 8960 kWh lataussähköä K-Latausasemilta.