Siirry pääsisältöön

Porsche Taycan 4 Cross Turismo

Taycan 4 Cross Turismo

100 % Porschea, sähköistettynä.

Akku 83,7 kWh 350 kW

Teknisesti se on sähköauto, mutta käyttövoimana toimivat seikkailusi. Taycan Cross Turismo – 100 % Porschea, sähköistettynä.

Porsche

Alk. 103 910 €

tai esim. 1 193 €/kk

Katso eri tavat hankkia auto

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Kiihtyvyys 0-100km/h

  5,1 sekuntia

 2. Vetotapa

  Neliveto

 3. Käyttövoima

  Täyssähkö

 4. Toimintamatka*

  456 km

 5. Teho

  476 hv

 6. Toimitusaika

  n. 8 kk

Taycan 4 Cross Turismo

 • Adaptiivinen ilmajousitus sis. Porsche Active Suspension Management (PASM) sekä Smart Lift -toiminto, korotettu maavara (+ 20 mm)

 • Gravel-Mode -ajotila huonokuntoiselle tielle

 • ParkAssist pysäköintitutkat edessä ja takana

 • LED ajovalot

 • Automaattinen ilmastointi (2-alueinen), sis. esilämmitys / jäähdytys

 • Automaattisesti himmentyvät sisä- ja sivupeilit

 • Istuinlämmittimet (edessä)

 • BOSE® Surround Sound-System -äänentoisto

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Kokonaishinta

103 910 €

sis. toimituskulut

Verotusarvo työsuhdeautoilijalle

1 370 €/kk | 1 325 €/kk

Vapaan autoedun ja käyttöedun verotusarvo

Kuukausihinta yksityisleasingille

Alk. 1 193 €/kk sis. huollot²

M-palvelutaso. 10 000 km/vuosi 48 kk sopimus.

Porsche - lataus

Toimintamatka ja lataus

Yhdellä latauksella on mahdollista saavuttaa jopa 456 km toimintamatka* ja 100 km lataus onnistuu parhaimmillaan vain viidessä minuutissa (Taycan 4 Cross Turismo)**Performance Battery Plus -akku, jonka kokonaiskapasiteetti on 93,4 kWh, on vakiovaruste kaikissa Taycan Cross Turismo -malliversioissa.

Taycan Sport Turismo -malliston toimintamatka on Taycan-malliston parhaimmistoa. Esimerkiksi GTS-version yhdistetty toimintamatka on jopa 495 km*. Takavetoisen Taycan Sport Turismon vastaava toimintamatka on vuorostaan 433 km* (WLTP).

Runsaasti tavaratilaa ja matkustusmukavuutta

Jopa yli 1200 litraa vetävä tavaratila ja suuri takaluukku tekevät Taycan Cross Turismosta ja Sport Turismosta erittäin monipuolisen ja käytännöllisen kumppanin seikkailuillesi. Lisäksi sisätiloista löytyy esimerkiksi Taycan-urheilusedaniin verrattuna 47 mm enemmän päätilaa takana parantaen matkustusmukavuutta.

Porsche - osio 2 kuva
Porsche - osio 3 kuva

Älykäs neliveto sekä mukautuva ilmajousitus

Cross Turismon vakiovarusteisiin kuuluu Porschen älykäs neliveto sekä mukautuva ilmajousitus. Lisäksi päällystämättömillä teillä Gravel Mode -ajotila parantaa ajo-ominaisuuksia entisestään. Lisävarusteena saatava Off-Road Design -varustepaketti korottaa maavaraa 30 millimetrillä, joten Cross Turismo pärjää tarvittaessa myös vaativammassa maastossa.

 1. Koeajo

  Koeajo: Porsche Taycan Cross Turismo - Pariskunta koeajoi täyssähkö-Porschen ja hämmästyi

  Urheilullinen Porsche Taycan Cross Turismo teki espoolaisiin Samiin ja Johannaan vaikutuksen monipuolisuudellaan. Koeajon aikana selvisi, että ylellisyys ja käytännöllisyys voivat kulkea käsi kädessä.

 2. Sähköautoilu

  Hyödyllistä tietoa sähköautoilusta

  Yhä useampi uuden auton ostaja päättää valita sähköauton. Keräsimme tietoa sähköautoilun eduista, autojen toimintamatkoista ja eri latausvaihtoehdoista.

 3. K-Lataus

  Lataa sähköautosi vaikkapa kauppareissulla.

  Jatkuvasti kasvava K-latausverkostomme kattaa koko maan.

¹Toimitusaika on arvio

²Porsche Taycan 4 Cross Turismo, leasinghinta esim. 1193 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 54.672 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastuksen, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset. Ylikilometriveloitus 0,30 €/km. Porsche Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä. **CCS-standardin mukainen pikalatauspiste, teho > 270 kW, jännite > 850 V, akun lämpötila 30–35 °C ja varaustila latauksen alussa 5 %.