Siirry pääsisältöön
Sähköautokampanja kevät 2022

Merkkejä tulevaisuudesta

Suomen laajin sähköautovalikoima

K-Autosta Suomen laajin valikoima sähköautoja.

Volkswagen - Suomen suosituin sähköautomerkki myös vuonna 2021 – myy kolmea sähköautomallia: kompakti ID.3, SUV-malli ID.4 sekä SUV-coupe ID.5.

Audin laaja ja edistyksellinen sähköautomallisto tarjoaa 7 e-tron -mallia premium-tason tarpeisiin: Q4, Q4 Sportback, e-tron, e-tron Sportback, e-tron S, e-tron GT sekä kermana kakun päällä RS e-tron GT.

Porsche Taycan on myynnissä useana eri suorituskykyisenä ja urheilullisena malliversiona.

CUPRAn sähköauto on juuri markkinoille tullut Born – uutuusmalli herättää kaikki aistisi ja erotut eduksesi massasta.

Sähköautojen toimitusajat.

K-Auton sähköautomalleja on saatavana kohtuullisella toimitusajalla. Yleistäen sähköautoille on Suomessa ja maailmalla suuri kysyntä ja normaalia pitemmät toimitusajat.

Esimerkkejä arvioiduista toimitusajoista: Volkswagen ID.4 parhaimmillaan 6 kk, Audi e-tron GT 4-5 kk, Porsche Taycan 8 kk ja Cupra Born 9 kk

Tutustu alla K-Auton kohtuullisen toimitusajan sähköautomallistoon!

Volkswagen ID.4

Koe itse täyssähköinen ID.4

Volkswagen ID.4 oli Suomen ostetuin sähköauto vuonna 2021, jonka lisäksi se valittiin Vuoden Auto maailmassa 2021 ja World Car Awards -palkinnon voittajaksi.

Volkswagen ID.-tuoteperheen mallit ovat maailman ensimmäiset hiilineutraalisti tuotetut ja asiakkaalle toimitettavat täyssähköautot. ID.4 merkitsee uuden, dynaamisen aikakauden alkua sähköliikkuvuuden maailmassa. Sähköistävä suorituskyky kohtaa uraauurtavan suunnittelun ja sopii jokapäiväiseen käyttöön. Se on ihmisille, jotka etsivät muutosta.

Ajat päivittäiset ajosi helposti, sillä ID.4 Pro on varustettu 77 kWh:n akulla jolla toimintamatka on 511 km WLTP-normin mukaan.*

K-Auto 1096x776px VW
K-Auto 1096x776px Cupra

CUPRA Born

100 % sähköistä voimaa.

Uusi CUPRA Born: 100 % sähköinen, urheilullinen ja täynnä viimeisintä teknologiaa. Niin odottamattoman hieno ja rohkea, ettei se voi tarkoittaa muuta kuin uuden aikakauden alkua. 

Teho 231 hv / 77 kWh akulla 544 km WLTP*. Kiihtyvyys 0-100km/h jopa 6,6 sekuntia.

Audi e-tron GT

Puhdasta urheilullisuutta ja edistyksellistä luksusta.

Gran turismon mittasuhteet – matala ja leveä muoto sekä pitkä akseliväli – tekevät selväksi, että tässä autossa urheilullisuus kohtaa arkipäivän käytettävyyden. Korin veistoksellinen muotoilu uhkuu voimaa ja suorituskykyä.

Tasaiseen alustaan integroitu 800 voltin litiumioniakku tarjoaa erittäin korkeaa suorituskykyä sekä latauksen että ajon aikana. Yhdessä jarrutusenergian talteenottojärjestelmän kanssa se tarjoaa jopa 481 kilometrin* toimintamatkan WLTP-mittausmenetelmällä.

Audi GT
K-Auto 1096x776px Porsche

Porsche Taycan Cross Turismo

Taycan. Soul electrified.

Teknisesti se on sähköauto, mutta käyttövoimana toimivat seikkailusi. Taycan Cross Turismo – 100 % Porschea, sähköistettynä.

Porschen neliveto, mukautuva ilmajousitus korotetulla maavaralla ja Gravel Mode -ajotila. Yhdellä latauksella jopa 456 km toimintamatka* ja 100 km lataus parhaimmillaan vain viidessä minuutissa.** Jos sinulla on ajatus seikkailusta, anna Taycan Cross Turismon viedä sinut sen äärelle.

Volkswagen ID.3

Ripeä liikkeellelähtö ja tehokas lataaminen

ID.3 -mallin pikalatausteho on 50 kW-125 kW versiosta riippuen. Esimerkiksi 58 kWh akku latautuu 35 minuutissa 5-80% (latausteho DC 100 kW). Toimintamatka jopa 413 km*

Suomessa vakiovarusteena olevan lämpöpumpun lisäksi autossa on tehokas 6 kW:n  PTC-lämmitin. Niiden käyttö latauksen aikana on mahdollista. Akussa on nestekiertoinen lämmitys ja jäähdytys. Lämmitys toimii auton esilämmityksen yhteydessä tai ajon aikana, kun akun lämpötila on alle 8 °C ja akku lämmitetään 10 °C lämpötilaan.

ID.3 - kampanjakuva
ID.5 - kampanjakuva

Volkswagen ID.5

Tehokkuutta tyylikkäässä muodossa

Tehokkaan sähköisen suorituskyvyn ja sulavalinjaisen siluetin ansiosta uusi ID.5 muodostaa SUV:n ja coupén modernin symbioosin. Saatavissa Over-the-Air-päivitykset ja valmiina määrittämään sähköinen liikkuminen uudelleen.

Volkswagen ID.Buzz

Tervetuloa tulevaisuus: ID. Buzz

ID. Buzz on uuden sukupolven ensimmäinen – teknologisesti ja muotoilullisesti.

Kaupunkiin tai maalle, koko perheen käyttöön tai viikonloppureissuun ystävien kanssa: ID. Buzz tekee ekologisesti kestävästä autoilusta käytännöllistä ja mukavaa. Olemme uudistaneet kokonaan sisätilakonseptin, siinä digitaaliset innovaatiot kohtaavat futuristisen muunneltavuuden. Ihastu uuteen ID. Buzziin – ilman latauspysähdystä jopa 425 km* matkan.

Uusi ID. Buzz asettaa uuden vertailutason. Lisävarusteena saatavana yli 30 kuljettajaa avustavaa järjestelmää ja mahdollisuus kommunikoida muiden verkottuneiden autojen kanssa – ID. Buzz on valmis tulevaisuuden autoiluun.

K-auto ID.Buzz sähköautokamppissivulle
 1. Volkswagen

  ID. -malliston nopean toimituksen FastLane-varusteluversiot

  FastLane-varusteluversiot on valmiiksi varusteltu, lisävarusteina valittavissa vain esim. ulkoväri, vanteita ja muotoilupaketteja sekä vetokoukku. Nopean toimituksen FastLane-varusteluversiot saatavilla takavetoisiin ID.3 ja ID.5 -malleihin

 2. K-Auto Leasing

  Suomen mutkattomin leasingpalvelu

  Valikoimastamme löydät itsellesi sopivan auton, tarvitsit sitten henkilöautoa tai hyötyajoneuvoa.

 3. K-Lataus

  Lataa sähköautosi vaikkapa kauppareissulla.

  Jatkuvasti kasvava K-latausverkostomme kattaa koko maan.

Autamme löytämään juuri sinulle sopivimman auton.

Mikä merkki? Mikä malli? Sähkö, kaasu vai muu käyttövoima? Uudenlainen autohakumme auttaa löytämään sinun tarpeisiisi sopivimmat vaihtoehdot.