Siirry pääsisältöön
Sähköautokampanja hero 1920x1080

Merkkejä tulevaisuudesta

Suomen laajin sähköautovalikoima

Suomen laajin sähköautovalikoima.

K-Auto tuo maahan maailman johtavien autovalmistajien uusimpia täyssähkö- ja hybridiautoja. Ne ovat merkkejä liikkumisen modernista, virtaviivaisesta ja vähäpäästöisestä tulevaisuudesta.

Lue lisää tulevaisuuden merkeistä

Täyssähköautojen autovero.

Hallitus on päässyt sopuun budjetista ja ilmastotoimista, joilla pyritään liikenteen päästöjen vähentämiseen. Budjettiin sisältyy täyssähköautojen autoveron poisto 1.10.2021 alkaen ensirekisteröitäviltä autoilta. Kysy lisää K-Auton jälleenmyyjältäsi!

Lue lisää autoveron poistumisesta

Esimerkkejä laajasta sähköautomallistosta

Koe itse täyssähköinen ID.3

ID.3 on maailman ensimmäinen hiilineutraalisti tuotettu ja asiakkaalle toimitettava täyssähköauto. ID.3 merkitsee uuden, dynaamisen aikakauden alkua sähköliikkuvuuden maailmassa. Sähköistävä suorituskyky kohtaa uraauurtavan suunnittelun ja sopii jokapäiväiseen käyttöön. Se on ihmisille, jotka etsivät muutosta.

Ajat päivittäiset ajosi helposti millä tahansa ID.3:n akkukoolla. Saatavana 45 kWh:n, 58 kWh:n tai 77 kWh:n akku. Toimintamatka on mallista riippuen 348–541 km.*

Autoja myös nopeaan toimitukseen!

Sähköautokampanja volkswagen
CUPRA-Born-123-1093x779

100 % sähköistä voimaa.

Uusi CUPRA Born: 100 % sähköinen, urheilullinen ja täynnä viimeisintä teknologiaa. Niin odottamattoman hieno ja rohkea, ettei se voi tarkoittaa muuta kuin uuden aikakauden alkua. 

Teho 204 hv / 58 kWh akulla 421 km WLTP*.

Eläköön edistys.

Uusi täyssähköinen Audi Q4 e-tron muokkaa sähköisen liikkumisen tulevaisuutta näköisekseen. Auton voimakas muotoilu kätkee sisälleen teknisiä innovaatioita ja edistyksellistä toiminnallisuutta. Audi Q4 e-tronin lataat tehokkaasti niin kotona kuin tien päällä ja sen älykkäät ratkaisut varmistavat, että liikut huoletta ja ilman kompromisseja. Valittavana joko SUV tai Sportback -korimalli. Sähköinen toimintamatka 508km.*

Sähköautokampanja Audi
Sähköautokampanja Porsche

Porsche Taycan Cross Turismo

Katso koko sähköinen mallisto

Taycan. Soul electrified.

Teknisesti se on sähköauto, mutta käyttövoimana toimivat seikkailusi. Uusi Taycan Cross Turismo – 100 % Porschea, sähköistettynä.

Porschen neliveto, mukautuva ilmajousitus korotetulla maavaralla ja Gravel Mode -ajotila. Yhdellä latauksella jopa 456 km toimintamatka* ja 100 km lataus parhaimmillaan vain viidessä minuutissa.** Jos sinulla on ajatus seikkailusta, anna Taycan Cross Turismon viedä sinut sen äärelle.

Matka tulevaisuuteen on vasta alussa.

Me uskomme, että valinnoillamme on väliä. Siksi me keskitymme luomaan ratkaisuja, jotka muuttavat liikkumista paremmaksi ja tekevät autoilusta helpompaa. Tässä esimerkkejä.

  1. K-Auto Leasing

    Suomen mutkattomin leasingpalvelu

    Valikoimastamme löydät itsellesi sopivan auton, tarvitsit sitten henkilöautoa tai hyötyajoneuvoa.

  2. K-Lataus

    Lataa sähköautosi vaikkapa kauppareissulla.

    Jatkuvasti kasvava K-latausverkostomme kattaa koko maan.

Autamme löytämään juuri sinulle sopivimman auton.

Mikä merkki? Mikä malli? Sähkö, kaasu vai muu käyttövoima? Uudenlainen autohakumme auttaa löytämään sinun tarpeisiisi sopivimmat vaihtoehdot.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä. ** CCS-standardin mukainen pikalatauspiste, teho > 270 kW, jännite > 850 V, akun lämpötila 30–35 °C ja varaustila latauksen alussa 5 %. *** CUPRA Born 150kW, akku 58 kWh, ensierä 0 €, leasinghinta esim. 524 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 25 164,00 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kahdet renkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden sekä valtion sähköauton hankintatuen 2000€. Ylikilometriveloitus 0,17 €/km. CUPRA Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.