Siirry pääsisältöön

Merkkejä tulevaisuudesta

Lukujen valossa hankit kohta sähköauton. Järjen valossa hankit sen meiltä.

K-Autosta Suomen laajin valikoima sähköautoja

Kyllä Hangostakin sähköautolla Lappiin pääsee.

K-Lataus on nimittäin koko maan kattava latausverkosto. Lataat sähköautosi kätevästi kauppareissun yhteydessä tai matkasi varrella tehokkaasti kotimaisella tuulivoimalla tuotetulla energialla. Aina Lappia myöten.

Etsitkö latauspistettä? Katso nykyiset ja tulevat latausasemamme kartalla ja rekisteröidy asiakkaaksi.

Lue lisää ja rekisteröidy asiakkaaksi

Kokemuksia sähköautoilusta

Sopiiko sähköauto minulle? Ota selvää ja tutustu neljään eri kokemukseen miten Volkswagen ID.4, CUPRA Born, Audi Q4 Sportback e-tron ja Porsche Taycan Cross Turismo täyssähköautot vastasivat koeajaneiden erilaisiin tarpeisiin ja toimivat osana heidän arkeaan.

Lue lisää

Volkswagen


 1. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 5 kk
   tai esim. 

  479 €/kk

  ID.3 FastLane: valmiiksi varusteltu, lyhyempi toimitusaika. ID.3 FastLane -mallin pikalatausteho on 120-170 kW versiosta riippuen. Esimerkiksi 58 kWh akku latautuu 35 minuutissa 5-80% (latausteho DC 120 kW). Toimintamatka jopa 553 km*.

 2. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 9 kk

  Volkswagen ID.4 oli Suomen ostetuin sähköauto vuonna 2021, jonka lisäksi se valittiin Vuoden Auto maailmassa 2021 ja World Car Awards -palkinnon voittajaksi. Volkswagen ID.-tuoteperheen mallit ovat maailman ensimmäiset hiilineutraalisti tuotetut ja asiakkaalle toimitettavat täyssähköautot. ID.4 merkitsee uuden, dynaamisen aikakauden alkua sähköliikkuvuuden maailmassa.

 3. Täyssähkö

  Alk. 53 490 €

   tai esim. 

  739 €/kk

  Tehokkuutta tyylikkäässä muodossa. Tehokkaan sähköisen suorituskyvyn ja sulavalinjaisen siluetin ansiosta uusi ID.5 muodostaa SUV:n ja coupén modernin symbioosin.

 4. ID.Buzz on uuden sukupolven ensimmäinen – teknologisesti ja muotoilullisesti. Kaupunkiin tai maalle, koko perheen käyttöön tai viikonloppureissuun ystävien kanssa: ID.Buzz tekee ekologisesti kestävästä autoilusta käytännöllistä ja mukavaa. Ihastu uuteen ID.Buzziin – ilman latauspysähdystä jopa 424 km* matkan.

Volkswagen Hyötyautot


 1. Mitä odotat tulevaisuuden ammattiautolta? Sähkömoottori, tavaratilan tilavuus, pitkämatkakelpoisuus. ID. Buzz Cargo tarjoaa tämän kaiken. Ja modernin verkottumisen ja digitaalisten ominaisuuksien ansiosta vielä paljon enemmän. Määrittele ammattiautoilu uudelleen ja hyödy ekologisesti kestävästä ja edullisesta sähköautoilusta.

CUPRA


 1. CUPRA Born 58 kWh akulla toimintamatka 415 km*.

  Uusi CUPRA Born: 100 % sähköinen, urheilullinen ja täynnä viimeisintä teknologiaa. Niin odottamattoman hieno ja rohkea, ettei se voi tarkoittaa muuta kuin uuden aikakauden alkua.

 2. CUPRA Born 77 kWh akulla toimintamatka 544 km*.

  Uusi CUPRA Born: 100 % sähköinen, urheilullinen ja täynnä viimeisintä teknologiaa. Niin odottamattoman hieno ja rohkea, ettei se voi tarkoittaa muuta kuin uuden aikakauden alkua.

Audi


 1. Audi Q4 e-tronin selkeä muotoilu luo tunnistettavaa muotokieltä sähköiselle liikkumiselle tulevaisuudessa. Keskipisteessä on keula ja voimakkaasti muotoiltu takaosa. Monipuolisena perheautona Audi Q4 e-tron tarjoaa runsaasti erilaisia säilytysratkaisuja. Tavaratilan tilavuus on 520 litraa. Kun takaistuimien selkänojat on taitettu alas, tavaratilan koko on jopa 1 490 litraa.

 2. Audi Q4 Sportback e-tronin urheilullinen muotoilu luo tunnistettavaa ja katseet vangitsevaa muotokieltä sähköiselle liikkumiselle tulevaisuudessa. Keskipisteessä oleva keula ja voimakkaasti muotoiltu takaosa ovat täynnä latausta, ja sähköistä tunnelmaa tuova dynaaminen siluetti luo pehmeän kokonaisuuden.

 3. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 5 kk
   tai esim. 

  888 €/kk

  Täydellistä timanttia ei synny yhtä sivua hiomalla. Aja edistystä, aja uusi täyssähköinen Audi Q8 e-tron.

 4. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 5 kk

  Alk. 105 590 €

   tai esim. 

  1 357 €/kk

  Gran turismon mittasuhteet – matala ja leveä muoto sekä pitkä akseliväli – tekevät selväksi, että tässä autossa urheilullisuus kohtaa arkipäivän käytettävyyden. Korin veistoksellinen muotoilu uhkuu voimaa ja suorituskykyä.

Porsche


 1. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 6 kk

  Alk. 93 430 €

   tai esim. 

  1 291 €/kk

  Porschen todellinen sielu merkitsee suorituskykyä – joka suhteessa. Taycan todistaa, että tämä pätee myös lataamiseen: auton 800 voltin sähköjärjestelmä mahdollistaa jopa 270 kW:n lataustehon.

 2. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 6 kk

  Alk. 94 420 €

   tai esim. 

  1 310 €/kk

  Unohtumattomimmat hetket urheilussa ovat maaliviivan ylittämisen jälkeiset sekunnit — kun sielu on täydellisessä tasapainossa. Uuden Taycan Sport Turismon kanssa voit elää tuon tunteen päivittäin.

 3. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 6 kk

  Alk. 106 810 €

   tai esim. 

  1 299 €/kk

  Teknisesti se on sähköauto, mutta käyttövoimana toimivat seikkailusi. Taycan Cross Turismo – 100 % Porschea, sähköistettynä. Porschen neliveto, mukautuva ilmajousitus korotetulla maavaralla ja Gravel Mode -ajotila. Jos sinulla on ajatus seikkailusta, anna Taycan Cross Turismon viedä sinut sen äärelle.

 1. Sähköautoilu

  Hyödyllistä tietoa sähköautoilusta

  Yhä useampi uuden auton ostaja päättää valita sähköauton. Keräsimme tietoa sähköautoilun eduista, autojen toimintamatkoista ja eri latausvaihtoehdoista.

 2. K-Auto

  Täyssähköauto on vaihtoehto yhä useammalle suomalaiselle autoilijalle

  Jopa 41 % suomalaisista autoilijoista kertoo, että he ovat kiinnostuneita hankkimaan täyssähköauton seuraavan viiden vuoden aikana. Vieläkin suurempi osa eli lähes puolet (49 %) suomalaisista autoilijoista suhtautuu täyssähköautoihin positiivisesti.

Autamme löytämään juuri sinulle sopivimman auton.

Mikä merkki? Mikä malli? Sähkö, kaasu vai muu käyttövoima? Uudenlainen autohakumme auttaa löytämään sinun tarpeisiisi sopivimmat vaihtoehdot.

Kuukausihinnat ovat M-palvelutason yksityiseasing esimerkkihintoja ja autokohtainen lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti automyyjän toimesta. Esimerkkihinta ei sisällä valtion sähköauton hankintatukea 2000e. Tutustu palvelutasoihin ja hintoihin *Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä. ** CCS-standardin mukainen pikalatauspiste, teho > 270 kW, jännite > 850 V, akun lämpötila 30–35 °C ja varaustila latauksen alussa 5 %.