Siirry pääsisältöön
K-Auto Hero 1920x960 Sähköautot

Merkkejä tulevaisuudesta

Suosituimmat sähköautot ja viimeisimmät uutuudet

K-Autosta Suomen laajin valikoima sähköautoja

Suositut uutuudet

Enemmän vastuullisuutta, enemmän voimaa. Enemmän uusia vaihtoehtoja.

ID.7 artikkelikortti
Suositut uutuudet

Volkswagen ID.7

Se ei ole vain haavekuva: Uusi täyssähköautomallimme ID.7 yhdistää tilavuuden ja suuren toimintasäteen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Amarokit article 840px final
Suositut uutuudet

Uusi Amarok

Täysin uudistettu Amarok määrittää modernilla tekniikallaan ja uudella muotoilullaan Volkswagen Hyötyautojen premium-segmentin.

Q8 e-tron article 384x384

Audi Q8 e-tron

Täydellistä timanttia ei synny yhtä sivua hiomalla. Aja edistystä, aja uusi täyssähköinen Audi Q8 e-tron.

CUPRA article 384x384 v2

CUPRA Born

100 % sähköinen, urheilullinen ja täynnä viimeisintä teknologiaa. Niin odottamattoman hieno ja rohkea, ettei se voi tarkoittaa muuta kuin uuden aikakauden alkua. Saatavilla nopeaan toimitukseen.

Volkswagen


 1. Uusi ID.3 antaa lisävauhtia Volkswagenin sähköautoilulle: Ulkopuolella selkeät linjat antavat ID.3:lle dynaamisemman ulkomuodon, sisätilat tekevät vaikutuksen laadukkailla materiaaleillaan ja lukuisilla vakiovarusteena asennettavilla avustinjärjestelmillään. Täyssähköistä autoilua ajan hermoilla.

 2. Volkswagen ID.4 oli Suomen ostetuin sähköauto vuonna 2021, jonka lisäksi se valittiin Vuoden Auto maailmassa 2021 ja World Car Awards -palkinnon voittajaksi. Volkswagen ID.-tuoteperheen mallit ovat maailman ensimmäiset hiilineutraalisti tuotetut ja asiakkaalle toimitettavat täyssähköautot. ID.4 merkitsee uuden, dynaamisen aikakauden alkua sähköliikkuvuuden maailmassa.

 3. Tehokkuutta tyylikkäässä muodossa. Tehokkaan sähköisen suorituskyvyn ja sulavalinjaisen siluetin ansiosta uusi ID.5 muodostaa SUV:n ja coupén modernin symbioosin.

 4. ID.7 syvätty 3
  Täyssähkö

  Alk. 59 390 €

  Volkswagen ID.7 määrittelee uudelleen mikä sähköautolla on mahdollista. Kyse on sähköautojen tulevaisuudesta, joka yhdistää kestävän kehityksen ja tyylikkään muotoilun.

 5. idbuzz-syvätty
  Täyssähkö
   tai esim. 

  699 €/kk

  ID. Buzz on uuden sukupolven ensimmäinen – teknologisesti ja muotoilullisesti. Kaupunkiin tai maalle, koko perheen käyttöön tai viikonloppureissuun ystävien kanssa: ID. Buzz tekee ekologisesti kestävästä autoilusta käytännöllistä ja mukavaa. Ihastu uuteen ID. Buzziin – ilman latauspysähdystä jopa 424 km* matkan.

Volkswagen Hyötyautot


 1. Mitä odotat tulevaisuuden ammattiautolta? Sähkömoottori, tavaratilan tilavuus, pitkämatkakelpoisuus. ID. Buzz Cargo tarjoaa tämän kaiken. Ja modernin verkottumisen ja digitaalisten ominaisuuksien ansiosta vielä paljon enemmän. Määrittele ammattiautoilu uudelleen ja hyödy ekologisesti kestävästä ja edullisesta sähköautoilusta.

CUPRA


 1. CUPRA Born musta syvätty
  Täyssähkö
  Toimitusaika n. 4 kk

  CUPRA Born 58 kWh akulla toimintamatka 415 km*.

  Uusi CUPRA Born: 100 % sähköinen, urheilullinen ja täynnä viimeisintä teknologiaa. Niin odottamattoman hieno ja rohkea, ettei se voi tarkoittaa muuta kuin uuden aikakauden alkua.

Audi


 1. Audi Q4 e-tronin selkeä muotoilu luo tunnistettavaa muotokieltä sähköiselle liikkumiselle tulevaisuudessa. Keskipisteessä on keula ja voimakkaasti muotoiltu takaosa. Monipuolisena perheautona Audi Q4 e-tron tarjoaa runsaasti erilaisia säilytysratkaisuja. Tavaratilan tilavuus on 520 litraa. Kun takaistuimien selkänojat on taitettu alas, tavaratilan koko on jopa 1 490 litraa.

 2. Audi Q4 Sportback e-tronin urheilullinen muotoilu luo tunnistettavaa ja katseet vangitsevaa muotokieltä sähköiselle liikkumiselle tulevaisuudessa. Keskipisteessä oleva keula ja voimakkaasti muotoiltu takaosa ovat täynnä latausta, ja sähköistä tunnelmaa tuova dynaaminen siluetti luo pehmeän kokonaisuuden.

 3. Q8 e-tron thumbnail
  Täyssähkö
  Toimitusaika n. 7 kk
   tai esim. 

  949 €/kk

  Täydellistä timanttia ei synny yhtä sivua hiomalla. Aja edistystä, aja uusi täyssähköinen Audi Q8 e-tron.

 4. e-Tron GT pikkukuva
  Täyssähkö
  Toimitusaika n. 5 kk

  Alk. 105 590 €

   tai esim. 

  1 357 €/kk

  Gran turismon mittasuhteet – matala ja leveä muoto sekä pitkä akseliväli – tekevät selväksi, että tässä autossa urheilullisuus kohtaa arkipäivän käytettävyyden. Korin veistoksellinen muotoilu uhkuu voimaa ja suorituskykyä.

Porsche


 1. Taycan Sport Saloon syvätty pikkukuva
  Täyssähkö
  Toimitusaika n. 6 kk

  Alk. 99 650 €

  Porschen todellinen sielu merkitsee suorituskykyä – joka suhteessa. Taycan todistaa, että tämä pätee myös lataamiseen: auton 800 voltin sähköjärjestelmä mahdollistaa jopa 270 kW:n lataustehon.

 2. Taycan Sport Turismo syvätty pikkukuva
  Täyssähkö
  Toimitusaika n. 6 kk

  Alk. 100 660 €

  Unohtumattomimmat hetket urheilussa ovat maaliviivan ylittämisen jälkeiset sekunnit — kun sielu on täydellisessä tasapainossa. Uuden Taycan Sport Turismon kanssa voit elää tuon tunteen päivittäin.

 3. Porsche Taycan Cross Turismo pieni kuva
  Täyssähkö
  Toimitusaika n. 6 kk

  Alk. 113 210 €

   tai esim. 

  1 399 €/kk

  Teknisesti se on sähköauto, mutta käyttövoimana toimivat seikkailusi. Taycan Cross Turismo – 100 % Porschea, sähköistettynä. Porschen neliveto, mukautuva ilmajousitus korotetulla maavaralla ja Gravel Mode -ajotila. Jos sinulla on ajatus seikkailusta, anna Taycan Cross Turismon viedä sinut sen äärelle.

ID.7 artikkelikortti
Suositut uutuudet

Volkswagen ID.7

Aerodynaaminen muotoilu. Tilavat sisätilat. Jopa 700 km toimintamatka.

K-Auto brändikuva - Perhe kyydissä

Täyssähköauto on vaihtoehto yhä useammalle suomalaiselle autoilijalle

Jopa 41 % suomalaisista autoilijoista kertoo, että he ovat kiinnostuneita hankkimaan täyssähköauton seuraavan viiden vuoden aikana. Vieläkin suurempi osa eli lähes puolet (49 %) suomalaisista autoilijoista suhtautuu täyssähköautoihin positiivisesti.

Artikkelikortti - K-Lataus
Sähköautoilu

Hyödyllistä tietoa sähköautoilusta

Yhä useampi uuden auton ostaja päättää valita sähköauton. Keräsimme tietoa sähköautoilun eduista, autojen toimintamatkoista ja eri latausvaihtoehdoista.

Yksityisleasing SEAT-autot rivissä

Sähköauto leasing – huoleton tapa kokea täyssähköauto

Sähköauton leasing on ympäristöystävällinen ja taloudellinen tapa hankkia käyttöösi uusi sähköauto. Leasingsopimuksen kautta voit nauttia sähköauton kyydistä ilman yllättäviä kustannuksia. Sähköauton leasingsopimus mahdollistaa myös sen, että voit päivittää autosi uudempaan malliin helposti sopimuskauden päättyessä.

Voit hankkia leasingauton yritys- tai yksityisleasingilla mistä tahansa autobrändejämme edustavasta merkkiliikkeestä. Tutustu myös käytettyjen autojen Jatkoleasingiin sekä tuoreimpiin leasingtarjouksiin.

Hankkimalla vähintään M-palvelutason yksityisleasingsopimuksen, sinun ei tarvitse kantaa huolta myöskään auton ylläpidosta. Kiinteään kuukausihintaan sisältyy tällöin kaikki määräaikaishuollot ja korjaukset – palvelun piiriin lukeutuvat myös kaikkien kuluvien osien vaihdot pyyhkijänsulista polttimoihin.

Leasing sähköauto käytössäsi säästät rahaa huolto- ja polttoainekuluissa sekä pienennät ympäristökuormitusta. Sähköauton lataus onnistuu vaivattomasti koko maan kattavan K-Lataus verkoston ansiosta, vaikka Lapissa asti.

Autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen leasingsopimuksen. Ota yhteyttä ja aloita ympäristöystävällisempi ja taloudellisempi ajokokemus jo tänään.

Aiheeseen liittyviä kysymyksiä

Katso kaikki kysymykset

Kuukausihinnat ovat M-palvelutason yksityiseasing esimerkkihintoja ja autokohtainen lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti automyyjän toimesta. Esimerkkihinta ei sisällä valtion sähköauton hankintatukea 2000e. Tutustu palvelutasoihin ja hintoihin *Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä. ** CCS-standardin mukainen pikalatauspiste, teho > 270 kW, jännite > 850 V, akun lämpötila 30–35 °C ja varaustila latauksen alussa 5 %.