Siirry pääsisältöön

Merkkejä tulevaisuudesta

Paras hetki hankkia sähköauto oli eilen. Toiseksi paras on nyt.

K-Autosta Suomen laajin valikoima sähköautoja

Kyllä Hangostakin sähköautolla Lappiin pääsee.

K-Lataus on nimittäin koko maan kattava latausverkosto. Lataat sähköautosi kätevästi kauppareissun yhteydessä tai matkasi varrella tehokkaasti kotimaisella tuulivoimalla tuotetulla energialla. Aina Lappia myöten.

Etsitkö latauspistettä? Katso nykyiset ja tulevat latausasemamme kartalla ja rekisteröidy asiakkaaksi.

Lue lisää ja rekisteröidy asiakkaaksi

Kokemuksia sähköautoilusta

Sopiiko sähköauto minulle? Ota selvää ja tutustu neljään eri kokemukseen miten Volkswagen ID.4, CUPRA Born, Audi Q4 Sportback e-tron ja Porsche Taycan Cross Turismo täyssähköautot vastasivat koeajaneiden erilaisiin tarpeisiin ja toimivat osana heidän arkeaan.

Lue lisää

Volkswagen


 1. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 9 kk

  ID.3 FastLane: valmiiksi varusteltu, lyhyempi toimitusaika. ID.3 -mallin pikalatausteho on 50 kW-125 kW versiosta riippuen. Esimerkiksi 58 kWh akku latautuu 35 minuutissa 5-80% (latausteho DC 100 kW). Toimintamatka jopa 413 km* Suomessa vakiovarusteena olevan lämpöpumpun lisäksi autossa on tehokas 6 kW:n  PTC-lämmitin. Niiden käyttö latauksen aikana on mahdollista.

 2. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 8 kk

  Volkswagen ID.4 oli Suomen ostetuin sähköauto vuonna 2021, jonka lisäksi se valittiin Vuoden Auto maailmassa 2021 ja World Car Awards -palkinnon voittajaksi. Volkswagen ID.-tuoteperheen mallit ovat maailman ensimmäiset hiilineutraalisti tuotetut ja asiakkaalle toimitettavat täyssähköautot. ID.4 merkitsee uuden, dynaamisen aikakauden alkua sähköliikkuvuuden maailmassa.

 3. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 5 kk

  Tehokkaan sähköisen suorituskyvyn ja sulavalinjaisen siluetin ansiosta uusi ID.5 muodostaa SUV:n ja coupén modernin symbioosin. Saatavissa Over-the-Air-päivitykset ja valmiina määrittämään sähköinen liikkuminen uudelleen.

 4. Täyssähkö

  Alk. 66 130 €

  ID. Buzz on uuden sukupolven ensimmäinen – teknologisesti ja muotoilullisesti. Kaupunkiin tai maalle, koko perheen käyttöön tai viikonloppureissuun ystävien kanssa: ID. Buzz tekee ekologisesti kestävästä autoilusta käytännöllistä ja mukavaa. Ihastu uuteen ID. Buzziin – ilman latauspysähdystä jopa 425 km* matkan.

 5. Mitä odotat tulevaisuuden ammattiautolta? Sähkömoottori, tavaratilan tilavuus, pitkämatkakelpoisuus. ID. Buzz Cargo tarjoaa tämän kaiken. Ja modernin verkottumisen ja digitaalisten ominaisuuksien ansiosta vielä paljon enemmän. Määrittele ammattiautoilu uudelleen ja hyödy ekologisesti kestävästä ja edullisesta sähköautoilusta.

CUPRA


 1. CUPRA Born 58 kWh akulla toimintamatka 416 km*.

  Uusi CUPRA Born: 100 % sähköinen, urheilullinen ja täynnä viimeisintä teknologiaa. Niin odottamattoman hieno ja rohkea, ettei se voi tarkoittaa muuta kuin uuden aikakauden alkua.

 2. CUPRA Born 77 kWh akulla toimintamatka 544 km*.

  Uusi CUPRA Born: 100 % sähköinen, urheilullinen ja täynnä viimeisintä teknologiaa. Niin odottamattoman hieno ja rohkea, ettei se voi tarkoittaa muuta kuin uuden aikakauden alkua.

Audi


 1. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 6 kk

  Audi Q4 e-tronin selkeä muotoilu luo tunnistettavaa muotokieltä sähköiselle liikkumiselle tulevaisuudessa. Keskipisteessä on keula ja voimakkaasti muotoiltu takaosa. Monipuolisena perheautona Audi Q4 e-tron tarjoaa runsaasti erilaisia säilytysratkaisuja. Tavaratilan tilavuus on 520 litraa. Kun takaistuimien selkänojat on taitettu alas, tavaratilan koko on jopa 1 490 litraa.

 2. Audi Q4 Sportback e-tronin urheilullinen muotoilu luo tunnistettavaa ja katseet vangitsevaa muotokieltä sähköiselle liikkumiselle tulevaisuudessa. Keskipisteessä oleva keula ja voimakkaasti muotoiltu takaosa ovat täynnä latausta, ja sähköistä tunnelmaa tuova dynaaminen siluetti luo pehmeän kokonaisuuden.

 3. Audi e-tron vie sinut sähköisen liikkumisen jännittävään maailmaan. Sinulla on nyt tilaisuus auttaa luomaan uudenlaista tulevaisuutta. Audin ensimmäinen täysin sähköinen katumaasturi on urheilullinen kumppani uudelle aikakaudelle – jokaisena päivänä. Kaksi sähkömoottoria tuottavat 265 kW:n (boost toiminnolla 300kW) huipputehon ja 561 Nm:n (boost toiminnolla 664Nm) maksimiväännön.

 4. Audi e-tron Sportback tekee vaikutuksen urheilullisella eleganssillaan. Kynnyslistojen urheilulliset designelementit tuovat akun asennuskohdan näkyviin ja luovat optisen painopisteen. Keulassa huomiota kerää Singleframe-säleikkö ja sen pystytuet. Takaosan hienoisesti laskeva kattolinja kertoo, että kyseessä on Sportback.

 5. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 5 kk

  Alk. 105 590 €

   tai esim. 

  1 357 €/kk

  Gran turismon mittasuhteet – matala ja leveä muoto sekä pitkä akseliväli – tekevät selväksi, että tässä autossa urheilullisuus kohtaa arkipäivän käytettävyyden. Korin veistoksellinen muotoilu uhkuu voimaa ja suorituskykyä.

Porsche


 1. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 6 kk

  Alk. 93 430 €

  Porschen todellinen sielu merkitsee suorituskykyä – joka suhteessa. Taycan todistaa, että tämä pätee myös lataamiseen: auton 800 voltin sähköjärjestelmä mahdollistaa jopa 270 kW:n lataustehon.

 2. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 8 kk

  Alk. 103 910 €

   tai esim. 

  1 193 €/kk

  Teknisesti se on sähköauto, mutta käyttövoimana toimivat seikkailusi. Taycan Cross Turismo – 100 % Porschea, sähköistettynä. Porschen neliveto, mukautuva ilmajousitus korotetulla maavaralla ja Gravel Mode -ajotila. Yhdellä latauksella jopa 456 km toimintamatka*. Jos sinulla on ajatus seikkailusta, anna Taycan Cross Turismon viedä sinut sen äärelle.

 3. Täyssähkö
  Toimitusaika n. 6 kk

  Alk. 94 420 €

  Unohtumattomimmat hetket urheilussa ovat maaliviivan ylittämisen jälkeiset sekunnit — kun sielu on täydellisessä tasapainossa. Uuden Taycan Sport Turismon kanssa voit elää tuon tunteen päivittäin.

 1. Volkswagen

  ID. -malliston nopean toimituksen FastLane-varusteluversiot

  FastLane-varusteluversiot on valmiiksi varusteltu, lisävarusteina valittavissa vain esim. ulkoväri, vanteita ja muotoilupaketteja sekä vetokoukku. Nopean toimituksen FastLane-varusteluversiot saatavilla takavetoisiin ID.3 ja ID.5 -malleihin

 2. K-Auto Leasing

  Suomen mutkattomin leasingpalvelu

  Valikoimastamme löydät itsellesi sopivan auton, tarvitsit sitten henkilöautoa tai hyötyajoneuvoa.

 3. K-Lataus

  Lataa sähköautosi vaikkapa kauppareissulla.

  Jatkuvasti kasvava K-latausverkostomme kattaa koko maan.

Autamme löytämään juuri sinulle sopivimman auton.

Mikä merkki? Mikä malli? Sähkö, kaasu vai muu käyttövoima? Uudenlainen autohakumme auttaa löytämään sinun tarpeisiisi sopivimmat vaihtoehdot.

Kuukausihinnat ovat M-palvelutason yksityiseasing esimerkkihintoja ja autokohtainen lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti automyyjän toimesta. Esimerkkihinta ei sisällä valtion sähköauton hankintatukea 2000e. Tutustu palvelutasoihin ja hintoihin *Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä. ** CCS-standardin mukainen pikalatauspiste, teho > 270 kW, jännite > 850 V, akun lämpötila 30–35 °C ja varaustila latauksen alussa 5 %.