Siirry pääsisältöön

Ladattu äärimmilleen ominaisuuksia

Toteuta unelmasi Porsche Yksityisleasingilla. Rajattu erä Porsche Taycan 4 Cross Turismoja nyt yksityisleasingilla sisältäen lataussähköt valitsemallesi sopimusajalle.

Porsche Taycan 4 Cross Turismo

Täyssähköinen Taycan 4 Cross Turismo säkenöivillä ajo-ominaisuuksilla ja Advantage Package -huippuvarusteilla sekä lataussähköt kattavalla sopimuksella.

1299 €/kk¹

Sopimukseen sisältyy:

- Taycan 4 Cross Turismo sopimuskauden ajaksi (max sopimuskilometrit 40 000 km / 4 vuotta)

- Lataussähköt koko sopimuskaudelle¹

- Kesä- ja talvirenkaat

Taycan 4 Cross Turismo

AutoikoniAdvantage Package

Teknisesti se on sähköauto, mutta käyttövoimana toimivat seikkailusi. Taycan Cross Turismo – 100 % Porschea, sähköistettynä.

Porsche

Alk. 106 810 €

tai esim. 1 299 €/kk

Tutustu malliin

Kiinnostaako jokin muu Taycan-malli?

Taycan-malliperheeseen kuuluu Taycan Cross Turismon lisäksi myös kaksi muuta täyssähköistä vaihtoehtoa:

- Taycan Sedan

- Taycan Sport Turismo

Mikäli haluat pyytää tarjouksen toisesta Taycan-mallista, myyjämme laskevat sinulle mielellään vastaavan Porsche Yksityisleasing -tarjouksen sisältäen sopimuskauden lataussähköt.

Taycan

100 % Porschea, sähköistettynä.

Akku 71 kWh 300 kW

Teknisesti se on sähköauto, mutta käyttövoimana toimivat seikkailusi. Taycan – 100 % Porschea, sähköistettynä.

Porsche

Alk. 93 430 €

Tutustu malliin

Taycan Sport Turismo

100 % Porschea, sähköistettynä.

Akku 71 kWh 300 kW

Taycanin upea muotoilu yhdistettynä unohtumattomaan dynaamiseen ajonautintoon sekä viimeisimpään teknologiaan on jotain mikä täytyy kokea itse.

Porsche

Alk. 94 420 €

Tutustu malliin

Porsche Yksityisleasing

Porsche Yksityisleasing on moderni tapa toteuttaa unelmasi uudesta Porschesta. Räätälöidyn palvelun etuja ovat muun muassa:

- Uusi Porsche ajoon eikä huolta arvon alenemisesta

- Ei autolainaa, etkä maksa omistamisesta

- Kiinteä kuukausihinta – Auton kulut ovat helposti ennakoitavissa

- Räätälöi juuri itsellesi sopiva kokonaisuus käyttötarpeidesi mukaan

- Valitse jo maassa oleva Taycan jonka saat heti käyttöösi tai räätälöi täysin toivaitasi vastaava yksilö

Palvelun tuottaa K Auto Leasing.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

¹Esimerkkilaskelma tehty Taycan 4 Cross Turismo Advantage Package alk. 106 810,00 €. Yhdistetty sähkönkulutus 22,4 kWh/100 km; CO2 -päästöt yhdistetty 0 g/km. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella riippuen mm. kuljettajan ajotavasta ja ulkolämpötilasta. Kuvan auto erikoisvarustein. ¹Rajoitettu erä autoja, voimassa 31.3.2023 saakka. Käsiraha 0 €, leasinghinta 1299 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40000 km, hinta koko sopimuskaudelta 62 352 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden sekä 8960 kWh lataussähköä K-Latausasemilta.