Siirry pääsisältöön

Volkswagen Golf GTE

Golf GTE

GTE 180 kW DSG-automaatti

Ajamisen ilo valmiiksi ohjelmoituna: Golf GTE:n maksimiteho on 180 kW (245 hv). Tämä vaikuttava arvo saavutetaan tehokkaalla Plug-in-Hybrid-tekniikalla.

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Ladattava hybridi

 2. Teho

  245 hv

 3. Tavaratila

  380 l

 4. Toimintamatka*

  61 km

 5. Vetotapa

  Etuveto

 6. Toimitusaika

  n. 7-8 kk

GTE

 • iQ. Light - led-matriisiajovalot

 • Navigointi Discover Pro Media & Internet -paketti.

 • Urheiluistuimet edessä

 • Kevytmetallivanteet Richmond 7,5J x 17

 • Kaistanpitoavustin Lane Assist. Aktiiviset ohjausliikkeet. Hätätilanne- avustin Emergency Assist.

 • Progressiivinen ohjaus

 • Tuulilasinäyttö head-up display

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Yritysmyynnin palvelut

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Osamaksurahoitus

Maksuaika (kuukautta)

Käsiraha (tai vaihtoautojen arvioitu arvo)

0 €
50000 €

Viimeinen, suurempi erä

0 €
50000 €

on esimerkki

- €/kk

Yksityisleasing

Sopimusaika (kuukautta)

Ajan vuodessa (km)

10000 km
30000 km

Leasingpaketti

Talvirenkaat
Toimituskulut
Katsastukset, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
Renkaiden uusinnat, säilytys ja kausivaihdot sekä sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi

0 €/kk
 1. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  715 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  610 €/kkKäyttöedun verotusarvo

Digitaalinen mittaristo ja navigointi yhdessä: Innovision Cockpit 

Golf tunnistaa sinut ja mukauttaa autosi varustuksesta riippuen istuinsäädöt, valaistuksen, ilmastoinnin, radion, navigoinnin ja kuljettajaa avustavat järjestelmät henkilökohtaisen profiilisi mukaan. Valitse asetukset Innovision Cockpitin (saatavana lisävarusteena) upeilta 10 tuuman näytöiltä. Digitaalisesta mittaristosta näet perinteisen kierroslukumittarin, nopeusmittarin ja kilometrilaskurin lisäksi paljon muuta hyödyllistä tietoa.

IQ.LIGHT Led-matriisiajovalot

Golfissa on vakiovarusteena LED-ajovalot. Dynaamisesti alas vedetyssä keulassa, jatkuen sivulla pitkälle lokasuojaan. Integroidut sumuvalot kuuluvat myös vakiovarustukseen. Näyttävä 4-silmäinen ilme säilyy edelleen. Myös takaosa on vakuuttavan aistikas: näkymää dominoivat kapeat LED-takavalot. Lisävarusteena saatavana IQ.LIGHT LED-matriisiajovalot dynaamisella kaukovalojärjestelmällä Dynamic Light Assist, joka mukauttaa valojakauman automaattisesti muun liikenteen mukaisesti.

Avustavat järjestelmät: Car2X 

Autot, jotka kommunikoivat toistensa kanssa liikenteessä, voivat tehdä autoilusta turvallisempaa, vähentää ruuhkia ja varoittaa paikallisista vaaratilanteista. Vakiovarustukseen kuuluva vaaravaroitin avustaa kuljettajaa hyödyllisillä tiedoillaan varoittamalla esim. tietyömaista ja erikoisajoneuvoista. Kommunikaatioon käytetään WLAN:n (pWLAN) avulla toimivaa Car2X-teknologiaa.

Mukautuva vakionopeussäädin ACC ja Car2X-toiminto avustavat kuljettajaa lukuisilla hyödyllisillä tiedoillaan ja puuttuvat tarvittaessa aktiivisesti tilanteeseen. Esimerkiksi ruuhkajonon päässä. WLAN:n (pWLAN) avulla toimivan jatkuvan tiedonsiirron ansiosta.

¹Toimitusaika on arvio

Kuukausihinta Volkswagen Golf GTE 180 kW (PHEV) DSG-automaatti, kyseessä on M-palvelutason esimerkkihinta ja auton lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti automyyjän toimesta. Esimerkkihinta ei sisällä valtion sähköauton hankintatukea 2000e. Tutustu palvelutasoihin ja hintoihin

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.