Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Volkswagen ID.Buzz Cargo

ID.Buzz Cargo

ID.Buzz CargoAkku 77 kWh 150 kW

Sähköpakettiauto, mikä vastaa kaikkiin odotuksiin tulevaisuuden ammattiautolta. Sähkömoottori, tavaratilan tilavuus, pitkämatkakelpoisuus. ID. Buzz Cargo tarjoaa tämän kaiken. Ja digitaalisten ominaisuuksien ansiosta vielä paljon enemmän.

ID.Buzz Cargo

Hyötyautot ID.Buzz Cargo

Alk. 58 420 €

Katso eri tavat hankkia auto

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Täyssähkö

 2. Teho

  204 hv

 3. Akku

  77 kWh

 4. Vetotapa

  Takaveto

 5. Toimintamatka*

  424 km

 6. Tavaratilan koko

  3 900 l

ID.Buzz Cargo

 • 1+2 istuimet ohjaamossa

 • Front Assist, jalankulkija- ja pyöräilijätunnistuksella

 • LED-ajovalot ja LED-takavalot

 • Monitoimiohjauspyörä

 • Radio "Ready 2 Discover" navigointivalmiudella. Näytön koko 10"

 • Täysautomaattinen Climatronic-ilmastointi (1-alue), seisontajäähdytys

 • Vakionopeudensäädin, nopeudenrajoitin ja "Speed Assist"

 • App-Connect, langaton Apple CarPlay

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Yritysmyynnin palvelut

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Laske osamaksurahoitus

Maksuaika (kuukautta)

Käsiraha (tai vaihtoauton arvo)

0 €
50000 €

Viimeinen, suurempi erä

0 €
50000 €

on esimerkki.

- € / kk
 1. Kokonaishinta
  58 420 sis. toimituskulut
 2. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  690 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  645 €/kkKäyttöedun verotusarvo
Kestopinnoite hero
Lisäpalvelut

Pitää pintansa – hanki keraaminen kestopinnoite K-Autosta

K-Auton keraaminen kestopinnoite suojaa autosi jopa vuosiksi eteenpäin. Se muodostaa auton pinnalle äärimmäisen kestävän keraamisen suojan, joka hylkii likaa ja vettä. Kestopinnoitteiden hinnat alk. 390 €.

ib000136pic-ID-Buzz-Cargo-highlights-USP-01

Uudelleen ajateltu tavaratila tekee ID. Buzz Cargosta lastausmestarin 

Suuri tavaratila, kompaktit ulkomitat ja samalla taloudellinen: ID. Buzz Cargo -sähköpakettiauto on valmis määrittämään uudelleen ammattiautoilun.

Modernin tavaratiladesignin ansiosta siihen mahtuu kaksi euromallista kuormalavaa poikittain. Kun tähän yhdistetään vielä jopa 3,9 kuutiometrin tavaratila ja 650 kg:n kantavuus, ID. Buzz Cargo tekee vaikutuksen joka suhteessa. Riittävästi tilaa löytyy myös ohjaamon älykkäästä säilytyskonseptista, jossa voit säilyttää järjestyksessä ja turvassa lähes kaikkia työpäivän aikana tarvitsemiasi tavaroita – työkäsineistä tuumamittaan.

Tehokas sähkömoottori mahdollistaa ongelmitta jopa 1000 kg:n perävaunumassan (vetokoukku on lisävaruste). Uusi ID. Buzz on siis varsinainen työmyyrä.

Ekologista kestävyyttä moderniin ammattiautoiluun

Uusi ID. Buzz Cargo tarjoaa modernia autoilua lähes jokaiseen ammattiin – myös pidemmät matkat onnistuvat tarvittaessa. ID. Buzz Cargo toimitetaan sinulle CO2-neutraalina, ja ajat sillä jopa 425 kilometriä* yhdellä latauksella. Sinun pitää vain liittää latauskaapeli ja lataus voi alkaa.

Sähkömoottorin ansiosta voit ajaa ID. Buzz Cargolla myös kaupunkien ympäristövyöhykkeitä, joihin saattaa olla polttomoottoriautoilla pääsy kielletty. Uusi ID. Buzz Cargo tekee siis ammattiautoilustasi entistä joustavampaa.

ib000101pic-ID-Buzz-Cargo-highlights-USP-02
IB000109PIC-ID-Buzz-Cargo-Highlights-USP-03

Huomispäivän tekniikkaa: jo nyt ID. Buzz Cargossa

Uusi ID. Buzz Cargo avustaa sinua työssäsi lukuisilla digitaalisilla ominaisuuksillaan ja tulevaisuuteen suuntautuvalla teknologiallaan. Siihen on saatavana lisävarusteena yli 30 kuljettajaa avustavaa järjestelmää ja hyvän näkyvyyden takaavat LED-matriisiajovalot: Uusi ID. Buzz Cargo tarjoaa mukavuutta ja laatua.

Integroidun SIM-kortin ansiosta se on myös aina verkossa ja pystyt pitämään ID. Buzz Cargon digitaaliset toiminnot aina ajan tasalla. We Connectin over the air -päivitysten ansiosta ohjelmistot on helppo päivittää nappia painamalla.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.