Siirry pääsisältöön

Volkswagen ID.3 Pro Performance FastLane

ID.3

Pro Performance FastLane

Akku 58 kWh 150 kW

ID.3 FastLane: valmiiksi varusteltu, lyhyempi toimitusaika

ID.3 Pro Performance Fastlane - Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Täyssähkö

 2. Teho

  204 hv

 3. Akku

  58 kWh

 4. Vetotapa

  Takaveto

 5. Toimintamatka*

  413 km

 6. Saatavuus

  5-6 kk

Pro Performance FastLane

 • Navigointi Discover Pro

 • Ilmalämpöpumppu

 • Mukautuva vakionopeussäädin ACC

 • Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä , lämmitettävä

 • Vaihtovirtalataus (AC): 11 kW (3 X 16A)

 • Tasavirtalataus (DC): 110 kW (45 kWh akku) / 120 kW (58 kWh akku)

 • Kevytmetallivanteet East Derry 7,5J x 18, Black

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

 1. Kokonaishinta
  600 sis. toimituskulut
  Ota yhteyttä
 2. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  520 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  475 €/kkKäyttöedun verotusarvo
  Ota yhteyttä
ID.3 lataus

Tehokas lataaminen ja lämmitys

ID.3 -mallin pikalatausteho on 50 kW-125 kW versiosta riippuen. Esimerkiksi keskimmäinen 58 kWh akku latautuu 35 minuutissa 5-80 % (latausteho DC 100 kW).Suomessa vakiovarusteena olevan lämpöpumpun lisäksi autossa on tehokas 6 kW:n  PTC-lämmitin. Niiden käyttö latauksen aikana on mahdollista. Akussa on nestekiertoinen lämmitys ja jäähdytys. Lämmitys toimii auton esilämmityksen yhteydessä tai ajon aikana, kun akun lämpötila on alle 8 °C ja akku lämmitetään 10 °C lämpötilaan.

Ripeä liikkeellelähtö

Sähkömoottori mahdollistaa liikkeellelähdön ilman katkoksia täydellä vääntömomentilla alusta alkaen. ID.3:n jokaisessa versioissa koet autoilun tulevaisuuden ja täysin uudenlaisen ajoilon.

Sähköautossa jarruttaminen tapahtuu pääosin energian talteeenoton (regenerointi) avulla. Painonjakauma on 50/50, jolloin esimerkiksi liukkaissa olosuhteissa takavedolla saadaan paremmat pito-ominaisuudet.

ID.3 Ripeä liikkeellelähtö
ID.3 Sisustus

Sisätilat ja matkustusmukavuus

Täyssähköauton tekniikka mahdollistaa uudet tilaratkaisut. ID. -mallit tarjoavat suuren jalkatilan, muunneltavan keskikonsolin ja mukavat istuimet, valinnaisesti sähköisellä säädöllä ja muistitoiminnolla.

ID. -malleissa on Suomessa vakiovarusteena ilmalämpöpumppu, joka lämmittää sisätilan energiatehokkaasti.

¹Volkswagen ID.3 Pro Performance FastLane 150 kW, akku 58 kWh, leasinghinta esim. 531 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 25 505 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastuksen, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset. Kuukausihinta ei sisällä valtion sähköauton hankintatukea 2000e. Ylikilometriveloitus 0,17 €/km. Volkswagen Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy. Kyseessä on esimerkkihinta ja auton lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti automyyjän toimesta.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.