Siirry pääsisältöön
K-Auto

Volkswagen ID.4 Pro Business Edition

ID.4

ID.4Pro Business Edition

Akku 77 kWh 128 kW

Volkswagen ID.4 on Vuoden Auto maailmassa 2021 ja World Car Awards -palkinnon voittaja. Suomen ostetuin sähköauto vuonna 2021.

ID.4

Volkswagen ID.4

Alk. 48 890 €

tai esim. 649 €/kk

Katso eri tavat hankkia auto

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Täyssähkö

 2. Teho

  174 hv

 3. Akku

  77 kWh

 4. Vetotapa

  Takaveto

 5. Toimintamatka*

  523 km

ID.4 - Yksityisleasing esim. 649 € / kk¹ sisältäen lataussähköt

Yksityisleasingkampanja sisältää:

- Leasing-vuokran

- Huollot ja korjaukset

- Kesä- ja talvirenkaat

- Ilmaiset lataukset K-Latauksen sähköllä jopa 36 kk / 30 000 km (5 040 kWh)²

Koskee uusia yksityisasiakkaiden ID.4-leasingtilauksia ajalla 15.4.– 31.5.2023. Autojen rekisteröinti viimeistään 31.12.2023.

Pro Business Edition

 • Mukautuva vakionopeudensäädin ACC

 • Discover Pro navigointi. Näytön koko 10"

 • App-Connect -älypuhelinliitäntä, langaton Apple Carplay ja Android Auto

 • Lämpöpumppu

 • Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä , lämmitettävä

 • Peruutuskamera dynaamisilla apuviivoilla

 • Pysäköintitutkat edessä ja takana. Etäisyysnäyttö ja äänimerkki.

 • Kaistanpitoavustin Lane Assist. Aktiiviset ohjausliikkeet.

 • Kevytmetallivanteet Hamar 8J x 19, black

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Yritysmyynnin palvelut

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Laske osamaksurahoitus

Maksuaika (kuukautta)

Käsiraha (tai vaihtoauton arvo)

0 €
50000 €

Viimeinen, suurempi erä

0 €
50000 €

on esimerkki.

- € / kk
 1. Kokonaishinta
  48 890 sis. toimituskulut
 2. Kuukausihinta yksityisleasingille
  Esim. 649 €/kkEsimerkkihinta. 10000 km / vuosi, 36 kk sopimus
 3. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  630 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  555 €/kkKäyttöedun verotusarvo
ID.4 article 840
Koeajo

Koeajo: Volkswagenin tilava ID.4 ruuhkavuositestissä – näin täyssähköauto täyttää lapsiperheen tarpeet

Walleniuksen perhe kiintyi monikäyttöiseen nelivetoon koeajonsa aikana. Kuskina toiminut isä nautti erityisesti ajotuntumasta, mutta muutkin kyytiläiset löysivät itselleen mieluisaa ihasteltavaa.

Kestopinnoite hero
Lisäpalvelut

Pitää pintansa – hanki keraaminen kestopinnoite K-Autosta

K-Auton keraaminen kestopinnoite suojaa autosi jopa vuosiksi eteenpäin. Se muodostaa auton pinnalle äärimmäisen kestävän keraamisen suojan, joka hylkii likaa ja vettä. Kestopinnoitteiden hinnat alk. 390 €.

Toimintamatka ja lataus - kuva

Toimintamatka ja lataus

Sähköautojen lataus onnistuu melkein missä tahansa. Huoltoasemilla ja moottoriteiden varsilla olevista pikalatauspisteistä voit ladata auton nopeasti tasavirralla (DC). Lataamalla K-Lataus-sovelluksen saat käyttöösi koko maan kattavan latausverkoston.

Sinun elämääsi varten

Lisävarusteena saatava vetokoukku soveltuu enintään 750 kg:n (ilman jarruja) / 1000 kg:n (jarruilla) kuormille. Kun et tarvitse vetokoukkua, voit kääntää sen helposti puskurin alle piiloon.

Tavaratila on vakiomitoissaan täydet 543 litraa, joten mukaan mahtuu kaikki tarvittava koko perheen mökkimatkalle.

Sinun elämääsi varten -kuva
Mallisivut - Sisätilat ja matkustusmukavuus -kuva

Sisätilat ja matkustusmukavuus

Täyssähköauton tekniikka mahdollistaa uudet tilaratkaisut. ID. -mallit tarjoavat suuren jalkatilan, muunneltavan keskikonsolin ja mukavat istuimet, valinnaisesti sähköisellä säädöllä ja muistitoiminnolla.

ID. -malleissa on Suomessa vakiovarusteena ilmalämpöpumppu, joka lämmittää sisätilan energiatehokkaasti.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

¹Pro Business Edition 128 kW, akku 77 kWh Hinta 48 890 €, käsiraha 0 €, leasinghinta esim. 649 €/kk, sopimuskausi 36 kk/30 000 km, hinta sopimuskaudelta 23 364 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset ja 5 040 kWh lataussähköä K-Latausasemilta. Ylikilometriveloitus 0,17 €/km. Leasingsopimuksen kestoa / ajomäärää voi muuttaa jolloin leasinghinta myös muuttuu. Volkswagen Yksityisleasing -tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

²Latausetu sisältää 5 040 kWh:n edestä sähköä K-Lataus -asemilla. Sopimukseen sisältyvä latausetu ei sisällä mahdollisia K-Latauksen pysäköinti- tai aikamaksuja. 30 000 km ajomatka on laskettu Volkswagen ID.4 Pro Business Edition 128 kW, akku 77 kWh -version WLTP-kulutuksella 16,5 kWh/100 km. Asiakkaan saama etu (5 040 kWh lataussähköä) aktivoituu asiakkaan K-Lataustilille ja on käytettävissä maksimissaan 36 kuukauden ajan leasingsopimuksen alkamispäivästä K-Latauksen julkisilla latausasemilla. Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi alennukseksi. Etu koskee uusia Volkswagen-jälleenmyyjien kautta tehtyjä yksityisasiakkaiden tai käyttöedulla ajavien työsuhdeautoilijoiden uusia ID.4 Business Edition -hinnaston mallien asiakastilauksia ajalla 15.4.–31.5.2023. Autojen rekisteröinti ja luovutus viimeistään 31.12.2023. Autoja on rajattu määrä. Kuvan auto erikoisvarustein. Oikeudet muutoksiin pidätetään.