Siirry pääsisältöön

Volkswagen ID.5 Pro

ID.5

Pro

Akku 77 kWh 128 kW

Täyssähköinen Volkswagen ID.5 on uuden sukupolven SUV-coupé.

Volkswagen

Alk. 53 490 €

tai esim. 739 €/kk

Katso eri tavat hankkia auto

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Täyssähkö

 2. Teho

  174 hv

 3. Akku

  77 kWh

 4. Vetotapa

  Takaveto

 5. Toimintamatka*

  531 km

 6. Saatavilla

  Nopeaan toimitukseen

ID.5 yksityisleasing, esim. 739 € / kk¹ sisältäen lataussähköt

Yksityisleasingkampanja sisältää:

- Leasing-vuokran

- Huollot ja korjaukset

- Kesä-talvirenkaat

- lmaiset K-Latauksen sähköllä jopa 36 kk / 30 000 km (4 950 kWh)²

Pro

 • Discover Pro Max navigointi. Näytön koko 12"

 • Pysäköintitutkat edessä ja takana. Etäisyysnäyttö ja äänimerkki.

 • Ilmalämpöpumppu

 • Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä , lämmitettävä

 • Tasavirtalataus (DC): 125 kW

 • Vaihtovirtalataus (AC): 11 kW (3 X 16A)

 • Täysautomaattinen Air Care Climatronic-ilmastointi. Lämpötilansäätö 2. alueelle.

 • Kevytmetallivanteet Hamar 8J x 19, black

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Yritysmyynnin palvelut

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Osamaksurahoitus

Maksuaika (kuukautta)

Käsiraha (tai vaihtoautojen arvioitu arvo)

0 €
50000 €

Viimeinen, suurempi erä

0 €
50000 €

on esimerkki

- €/kk
 1. Kokonaishinta
  53 490 sis. toimituskulut
 2. Kuukausihinta yksityisleasingille
  Esim. 739 €/kkEsimerkkihinta. 10000 km / vuosi, 36 kk sopimus
 3. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  700 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  625 €/kkKäyttöedun verotusarvo

Toimintamatka ja lataus

Sähköautojen lataus onnistuu melkein missä tahansa. Huoltoasemilla ja moottoriteiden varsilla olevista pikalatauspisteistä voit ladata auton nopeasti tasavirralla (DC). Lataamalla K-Lataus-sovelluksen saat käyttöösi koko maan kattavan latausverkoston.

Ulkopuolen tyylikäs coupémainen muotoilu 

Uusi ID.5 vakuuttaa futuristisella muotoilullaan, jossa yhdistyvät SUV:n voimakkuus ja coupén aerodynaaminen siluetti. 

Tältä näyttää kestävän kehityksen periaatteiden mukainen tyylikäs sähköinen suorituskyky: uuden ID.5:n vaikuttava ulkopuolen muotoilu ihastuttaa tyylikkäällä muotokielellään, mustalla katollaan ja hopeanvärisillä yksityiskohdillaan, jotka taatusti vetävät katseet puoleensa. Muotoilun täydentävät 21-tuumaiset kevytmetallivanteet, jotka korostavat modernia tyyliä. Coupémaista urheilullista muotoilua on korostettu vaikuttavalla takaspoilerilla. Sivuilla ja takana on ID.-merkit, joista mallin tunnistaa innovatiivisen sähköautoilun edelläkävijäksi.

Sisätilat ja matkustusmukavuus

Täyssähköauton tekniikka mahdollistaa uudet tilaratkaisut. ID. -mallit tarjoavat suuren jalkatilan, muunneltavan keskikonsolin ja mukavat istuimet, valinnaisesti sähköisellä säädöllä ja muistitoiminnolla.

ID. -malleissa on Suomessa vakiovarusteena ilmalämpöpumppu, joka lämmittää sisätilan energiatehokkaasti.

 1. Koeajo

  Koeajo: Volkswagenin tilava ID.4 ruuhkavuositestissä – näin täyssähköauto täyttää lapsiperheen tarpeet

  Walleniuksen perhe kiintyi monikäyttöiseen nelivetoon koeajonsa aikana. Kuskina toiminut isä nautti erityisesti ajotuntumasta, mutta muutkin kyytiläiset löysivät itselleen mieluisaa ihasteltavaa.

 2. Sähköautoilu

  Hyödyllistä tietoa sähköautoilusta

  Yhä useampi uuden auton ostaja päättää valita sähköauton. Keräsimme tietoa sähköautoilun eduista, autojen toimintamatkoista ja eri latausvaihtoehdoista.

 3. K-Lataus

  Lataa sähköautosi vaikkapa kauppareissulla.

  Jatkuvasti kasvava K-latausverkostomme kattaa koko maan.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

¹ID.5 Pro 128 kW, akku 77 kWh ensierä 0 €, leasinghinta esim. 739 €/kk, sopimuskausi 36 kk/30 000 km, hinta sopimuskaudelta 26 604 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset ja 4 950 kWh lataussähköä K-Latausasemilta. Ylikilometriveloitus 0,22 €/km. Leasingsopimuksen kestoa / ajomäärää voi muuttaa jolloin leasinghinta myös muuttuu. Volkswagen Yksityisleasing -tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

²Latausetu sisältää 4 950 kWh:n edestä sähköä K-Lataus -asemilla. Sopimukseen sisältyvä latausetu ei sisällä mahdollisia K-Latauksen pysäköinti- tai aikamaksuja. 30 000 km ajomatka on laskettu Volkswagen ID.5 Pro 128 kW, akku 77 kWh -version WLTP-kulutuksella 16,5 kWh/100km. Asiakkaan saama etu (4 950 kWh lataussähköä) aktivoituu asiakkaan K-Lataustilille ja on käytettävissä maksimissaan 36 kuukauden ajan leasingsopimuksen alkamispäivästä K-Latauksen julkisilla latausasemilla. Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi alennukseksi. Etu koskee uusia Volkswagen jälleenmyyjien kautta tehtyjä yksityisasiakkaiden tai käyttöedulla ajavien työsuhdeautoilijoiden uusia ID.5 Pro 128 kW tai Pro Performance 150 kW –mallien asiakastilauksia ajalla 1.2.-31.3.2023. Autojen rekisteröinti ja luovutus viimeistään 30.5.2023. Autoja on rajattu määrä. Kuvan auto erikoisvarustein. Oikeudet muutoksiin pidätetään.