Siirry pääsisältöön
K-Auto

Volkswagen ID.5 Pro Business Edition

ID.5

ID.5Pro Business Edition

Akku 77 kWh 128 kW

Täyssähköinen Volkswagen ID.5 on uuden sukupolven SUV-coupé.

ID.5

Volkswagen ID.5

Alk. 50 190 €

tai esim. 679 €/kk

Katso eri tavat hankkia auto

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Täyssähkö

 2. Teho

  174 hv

 3. Akku

  77 kWh

 4. Vetotapa

  Takaveto

 5. Toimintamatka*

  530 km

ID.5 - Yksityisleasing esim. 679 € / kk¹ sisältäen lataussähköt

Yksityisleasingkampanja sisältää:

- Leasing-vuokran

- Huollot ja korjaukset

- Kesä- ja talvirenkaat

- Ilmaiset lataukset K-Latauksen sähköllä jopa 36 kk / 30 000 km (4 950 kWh)²

Koskee uusia yksityisasiakkaiden ID.5-leasingtilauksia ajalla 15.4.– 31.5.2023. Autojen rekisteröinti viimeistään 31.12.2023.

Pro Business Edition

 • Mukautuva vakionopeussäädin ACC ja ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist hätäjarrutustoiminnolla

 • Navigointilaite Discover Pro Max. Kosketusnäyttö 12". Kaiuttimet edessä ja takana. Puheohjaus, toimii myös suomeksi.

 • Lämpöpumppu

 • Led-ajovalot

 • Peruutuskamera, pysäköintitutkat edessä ja takana

 • Lämmitettävä nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä ja lämmitettävä tuulilasi (ei vastuslankoja)

 • Kevytmetallivanteet Hamar 8 J x 19, Black. Renkaat 235/55 R 19 edessä ja 255/50 R19 takana, lukkopultit

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Yritysmyynnin palvelut

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Laske osamaksurahoitus

Maksuaika (kuukautta)

Käsiraha (tai vaihtoauton arvo)

0 €
50000 €

Viimeinen, suurempi erä

0 €
50000 €

on esimerkki.

- € / kk
 1. Kokonaishinta
  50 190 sis. toimituskulut
 2. Kuukausihinta yksityisleasingille
  Esim. 679 €/kkEsimerkkihinta. 10000 km / vuosi, 36 kk sopimus
 3. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  650 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  575 €/kkKäyttöedun verotusarvo
ID.4 article 840
Koeajo

Koeajo: Volkswagenin tilava ID.4 ruuhkavuositestissä – näin täyssähköauto täyttää lapsiperheen tarpeet

Walleniuksen perhe kiintyi monikäyttöiseen nelivetoon koeajonsa aikana. Kuskina toiminut isä nautti erityisesti ajotuntumasta, mutta muutkin kyytiläiset löysivät itselleen mieluisaa ihasteltavaa.

Kestopinnoite hero
Lisäpalvelut

Pitää pintansa – hanki keraaminen kestopinnoite K-Autosta

K-Auton keraaminen kestopinnoite suojaa autosi jopa vuosiksi eteenpäin. Se muodostaa auton pinnalle äärimmäisen kestävän keraamisen suojan, joka hylkii likaa ja vettä. Kestopinnoitteiden hinnat alk. 390 €.

ID.5 lataus

Toimintamatka ja lataus

Sähköautojen lataus onnistuu melkein missä tahansa. Huoltoasemilla ja moottoriteiden varsilla olevista pikalatauspisteistä voit ladata auton nopeasti tasavirralla (DC). Lataamalla K-Lataus-sovelluksen saat käyttöösi koko maan kattavan latausverkoston.

Ulkopuolen tyylikäs coupémainen muotoilu 

Uusi ID.5 vakuuttaa futuristisella muotoilullaan, jossa yhdistyvät SUV:n voimakkuus ja coupén aerodynaaminen siluetti. 

Tältä näyttää kestävän kehityksen periaatteiden mukainen tyylikäs sähköinen suorituskyky: uuden ID.5:n vaikuttava ulkopuolen muotoilu ihastuttaa tyylikkäällä muotokielellään, mustalla katollaan ja hopeanvärisillä yksityiskohdillaan, jotka taatusti vetävät katseet puoleensa. Muotoilun täydentävät 21-tuumaiset kevytmetallivanteet, jotka korostavat modernia tyyliä. Coupémaista urheilullista muotoilua on korostettu vaikuttavalla takaspoilerilla. Sivuilla ja takana on ID.-merkit, joista mallin tunnistaa innovatiivisen sähköautoilun edelläkävijäksi.

ID.5 muotoilu
Mallisivut - Sisätilat ja matkustusmukavuus -kuva

Sisätilat ja matkustusmukavuus

Täyssähköauton tekniikka mahdollistaa uudet tilaratkaisut. ID. -mallit tarjoavat suuren jalkatilan, muunneltavan keskikonsolin ja mukavat istuimet, valinnaisesti sähköisellä säädöllä ja muistitoiminnolla.

ID. -malleissa on Suomessa vakiovarusteena ilmalämpöpumppu, joka lämmittää sisätilan energiatehokkaasti.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

¹Pro Business Edition 128 kW, akku 77 kWh  Hinta 50 190 €, ensierä 0 €, leasinghinta esim. 679 €/kk, sopimuskausi 36 kk/30 000 km, hinta sopimuskaudelta 24 444 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset ja 4 950 kWh lataussähköä K-Latausasemilta. Ylikilometriveloitus 0,22 €/km. Leasingsopimuksen kestoa / ajomäärää voi muuttaa jolloin leasinghinta myös muuttuu. Volkswagen Yksityisleasing -tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

²Latausetu sisältää 4 950 kWh:n edestä sähköä K-Lataus -asemilla. Sopimukseen sisältyvä latausetu ei sisällä mahdollisia K-Latauksen pysäköinti- tai aikamaksuja. 30 000 km ajomatka on laskettu Volkswagen ID.5 Pro Business Edition 128 kW, akku 77 kWh -version WLTP-kulutuksella 16,5 kWh/100 km. Asiakkaan saama etu (4 950 kWh lataussähköä) aktivoituu asiakkaan K-Lataustilille ja on käytettävissä maksimissaan 36 kuukauden ajan leasingsopimuksen alkamispäivästä K-Latauksen julkisilla latausasemilla. Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi alennukseksi. Etu koskee uusia Volkswagen-jälleenmyyjien kautta tehtyjä yksityisasiakkaiden tai käyttöedulla ajavien työsuhdeautoilijoiden uusia ID.5 Pro 128 kW tai Pro Performance 150 kW –mallien asiakastilauksia ajalla 15.4.–31.5.2023. Autojen rekisteröinti ja luovutus viimeistään 31.12.2023. Autoja on rajattu määrä. Kuvan auto erikoisvarustein. Oikeudet muutoksiin pidätetään.