Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Volkswagen ID.7 Tourer

Volkswagen ID.7 TourerVolkswagen ID.7 Tourer

Volkswagen ID.7 Tourer

Volkswagen ID.7 Tourer

Volkswagenin ensimmäinen täyssähköinen farmari.

Pian täällä. Uusi Volkswagen ID.7 Tourer. Kohta sinäkin voit kokea, kuinka tilava ja taloudellinen Volkswagenin sähköautoperheen uusin tulokas on. Varmista paikkasi farmariautoilun sähköisen vallankumouksen eturivissä jo nyt!

Esittely

Volkswagen ID.7 Tourer edeltä sivusta

Nykyaikasta farmariautoilua

Uusi Volkswagen ID.7 Tourer hurmaa muotoilullaan ja tilavuudellaan. Volkswagenin malliston ensimmäinen täysin sähköinen farmariauto asettaa uuden vaatimustason sähköautoilun mukavuudelle, käytännöllisyydelle ja ympäristöystävyydelle. Tästä kyydistä et halua jäädä jälkeen.

Tavaratilaa 1714 litraa

Tavaratilaa jopa 2 metriä ja 1714 litraa. Takaistuimet alas taitettuina Volkswagen ID.7 Tourer tarjoaa jopa kaksi metriä ja 1714 litraa tavaratilaa. Takapenkit yläasennossa tavaratilaa on 545 litraa, kun lastauskorkeus on takaistuimen niskatukeen saakka.

Volkswagen ID.7 Tourer takaa sivusta
Volkswagen ID.7 Tourerin ohjaamo

Edistyksellinen design ja teknologia

ID.7 Tourerin digitaalinen ohjaamo tarjoaa täysin uudenlaisen käyttäjäkokemuksen – se on aito älylaite. Vakiovarusteena olevan 15-tuumaisen näytön avulla pääset kätevästi käsiksi tärkeimpiin toimintoihin. Yksilöllisesti konfiguroitavat suosikit ja entistä suurempi määrä sovelluksia kotinäytöllä takaavat nopean käytön ja parantavat käyttökokemusta.