Siirry pääsisältöön

Volkswagen ID.7 Pro Business

ID.7

ID.7 Pro Business

Akku 77 kWh 210 kW

Se ei ole vain haavekuva: Uusi täyssähköautomallimme ID.7 yhdistää tilavuuden ja suuren toimintasäteen toimivaksi kokonaisuudeksi.

ID.7

Volkswagen ID.7

Alk. 59 390 €

Katso eri tavat hankkia auto

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Täyssähkö

 2. Akku

  77 kWh

 3. Vetotapa

  Takaveto

 4. Tavaratila

  532 l

 5. Toimintamatka*

  617 km

 6. Toimitusaika

  Kevät 2024

ID.7 Pro Business Max -mallisto Business Plus -malliston hinnalla*!

Etusi jopa 3 000€

Vakiovarusteiden lisäksi saat mm. sähkösäätöiset ergoActive-istuimet edessä muistitoiminnolla ja pneumaattisella hierontatoiminnoilla (10 aluetta), reisituen pituussäädön ja pneumaattisen sähkösäätöisen ristiseläntuen, iQ.LIGHT -Led-matriisiajovalot ja 3D Led-takavalot dynaamisella vilkulla, sähkötoimisen takaluukun Easy Open & Easy Close -toiminnoilla ja paljon muuta.

*Business Max normaalihinta 64 990€ (sis. toimituskulut) - tarjous voimassa viimeistään 31.12.2023 tehtyihin asiakastilauksiin

Tutustu ID.7 Pro Business Max -varustelutasoon

ID.7 nähtävissä Suomen-kiertueella 5.-16.9. Katso alapuolelta kiertueen aikataulu ja koe uusi Volkswagen ID.7 itse! 

ti 5.9.  klo 10-18 - K-Auto Vantaa

ke 6.9. klo 10-18  - K-Auto Espoo

to 7.9.  klo 10-18  - K-Auto Tampere

pe 8.9.  klo 10-18  - K-Auto Turku

ti 12.9.  klo 10-18 - K-Auto Lahti

ke 13.9.  klo 10-18 - K-Auto Kuopio

Pro Business

 • AR-HUD Tuulilasinäyttö

 • 15" Infotainment

 • Akun esilämmitys

 • Smart Airvents - Älykkäät ilmastoinnin suuttimet

 • Kaistanvaihtoavustin Side Assist

 • Uudistettu puheohjaus - IDA

 • Hudson 19" Kevytmetallivanteet

 • Keyless Access

 • Peruutuskamera

 • Navigointi Discover Pro

 • Lämmitetty keinonahkainen monitoimiohjauspyörä

 • Täysautomaattinen ilmastointilaite Climatronic (3-aluetta)

 • Puhelimen langaton lataus

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Yritysmyynnin palvelut

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Laske osamaksurahoitus

Maksuaika (kuukautta)

Käsiraha (tai vaihtoauton arvo)

0 €
50000 €

Viimeinen, suurempi erä

0 €
50000 €

on esimerkki.

- € / kk
 1. Kokonaishinta
  59 390 sis. toimituskulut
 2. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  780 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  705 €/kkKäyttöedun verotusarvo
Volkswagen ID.7 sisältökuva 1

Toiminnallisuutta parhaimmillaan

ID.7:n elegantille designille on tunnusomaista aerodynaamisesti muotoiltu keula ja linjakas fastbackia muistuttava laskeva kattolinja. Keulan ilmanottoaukot ohjaavat ilmavirtauksen kohdistetusti auton sivuille ja perää kohti. Ne muodostavat tällöin Air Curtain -ilmaverhon, joka rauhoittaa ilmavirtaa auton sivuilla. Laskeva kattolinja vaikuttaa myös omalta osaltaan ID.7:n erinomaiseen ilmanvastuskertoimeen – tämä tarkoittaa pienempää energiankulutusta ja pidempiä toimintamatkoja.

Digitaalinen ohjaamo

ID.7:n digitaalinen ohjaamo tarjoaa täysin uudenlaisen käyttäjäkokemuksen. Uusi, intuitiivinen käyttökonsepti tekee siitä uusia standardeja asettavan aidon älylaitteen. Vakiovarusteena olevan 38 cm (15 tuuman) näytön kautta pääset kätevästi käsiksi tärkeimpiin toimintoihin. Yksilöllisesti konfiguroitavissa oleva suosikit-osio ja entistä suurempi määrä sovelluksia kotinäytöllä takaavat lyhyet käyttäjäpolut ja parantavat käyttökokemusta.

Ilmastoinnin hallinta on integroitu Infotainment-järjestelmän alareunaan. Uudistetun ilmastoinnin toiminnot ovat aina näkyvillä uudella suurella näytöllä ja ilmastoinnin asetukset voi määritellä ja tallentaa yksilöllisesti jokaiselle käyttäjälle. Älykkäät ilmasuuttimet ohjaavat ilmavirtausta ja niitä voi ohjata myös puheohjauksella. Kun sanot esim. ”Hei IDA, käsiäni paleltaa!“, ID.7 kytkee ohjauspyörälämmityksen päälle ja samalla lämmin ilmavirtaus kohdistetaan käsiisi.

Volkswagen ID.7 sisältökuva2
Volkswagen ID.7 sisältökuva 3

Smart Glass -panoraamakatto

Uuden VW ID.7:n sähkötoiminen Smart Glass -panoraamakatto tarjoaa taivaalliset näkymät. Suuri lasipinta on todellinen katseenvangitsija ja sitä on helppo ohjata kattoverhouksen toimintapintaa pyyhkäisemällä tai puheen avulla ja sen voi säätää läpinäkyväksi tai läpinäkymättömäksi. Valonläpäisevyyttä ohjataan sähkökromaattisella jännitteellä. 

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.