Siirry pääsisältöön
K-Auto

Volkswagen ID.7

ID.7 - ennakkomyynti alkaa kesällä

Uuden Volkswagen ID.7 -mallin lanseeraus on tänä syksynä ja ennakkomyynti on suunniteltu alkamaan kesällä.

Varmista paikkasi.

Jätä yhteystietosi lähimmälle jälleenmyyjällesi ja myyjämme ottaa sinuun yhteyttä.

ID.7 edestä sisältökuva

Aerodynaaminen muotoilu. Tilavat sisätilat. Jopa 700 km toimintamatka.

Tyylisuunnaltaan ID.7 jatkaa täyssähköisen ID.-malliperheen muotokieltä. Sedan-mallin tyypilliset muodot luovat aerodynaamisen etuosan ja kattolinjan, jotka molemmat helpottavat energiankulutuksen vähentämistä ja lisäävät toimintamatkaa.

Auton etuosan ulkoreunoilla sijaitsevat ilmanottoaukot ohjaavat ilman läpi ja auton sivuille auton perää kohti kohdistetusti. Samalla ne luovat ilmaverhon, joka rauhoittaa ilmavirtaa auton sivuilla. Auton kattolinja laskee kohti auton perää, parantaen ilmanvastuskerrointa. Volkswagen ID.7 -mallin toimintamatka voi olla jopa 700 kilometriä (WLTP).

Kuten muutkin ID.-malliperheen autot, ID.7 perustuu Volkswagen-konsernin MEB-alustarakenteelle. MEB-alustarakenteen edut, kuten lyhyet ylitykset ja pitkä akseliväli (2,97 metriä) tarjoavat paljon tilaa auton sisäpuolella. ID.7-mallin erityisen tilava matkustamo tarjoaa ylellistä tunnetta ja matkustusmukavuutta.

ID.7 tarjoaa innovaatioita ja mukavuutta

Uusimmalla mallillaan, joka perustuu MEB-alustarakenteelle, Volkswagen vastaa asiakkaiden palautteisiin ja on parantanut käyttökokemusta entistä paremmaksi useilla merkittävillä alueilla.

Volkswagen ID.7 vakiovarusteina on joukko innovaatioita:

  • Uusi näyttökonsepti

  • Lisättyä todellisuutta käyttävä tuulilasin heijastusnäyttö (AR-HUD)

  • 15-tuumainen infotainment-järjestelmän näyttö

  • Uudet ilmastoinnin ohjausnäppäimet, jotka ovat aina näkyvissä infotainment-järjestelmän näytön alareunassa  

  • Valaistut liukunäppäimet

Uusi ilmastointikonsepti älykkäillä ilmastointiaukoilla tarjoaa useita toimintoja. Esimerkiksi, ID.7 voi havaita kun kuljettaja lähestyy autoa avain mukanaan, ja aloittaa sisätilojen jäähdyttämisen kuumina kesäpäivinä tai lämmityksen kylminä talvipäivinä – jo ennen kuin kuljettaja on sisällä autossa. Uudelleen suunnitellut älykkäät ilmastointiaukot kontrolloivat ilman virtausta ja liikkuvat dynaamisesti, jotta ilma saadaan jaettua nopeasti laajalle alueelle.

ID.7 ohjaamo sisältökuva

Suomen suosituimmat sähköautot

Tutustu Volkswagenin täyssähköiseen ID.-perheeseen.

Uusi ID.3 - article card 840

Uusi Volkswagen ID.3

Uusi ID.3 antaa lisävauhtia Volkswagenin sähköautoilulle: Ulkopuolella selkeät linjat antavat dynaamisemman ulkomuodon, sisätilat tekevät vaikutuksen laadukkailla materiaaleillaan ja lukuisilla vakiovarusteena asennettavilla avustinjärjestelmillään.

ID.4 article 840

Volkswagen ID.4

Sähköauton tekniikka mahdollistaa uudet tilaratkaisut. ID.4 tarjoaa suuren jalkatilan, muunneltavan keskikonsolin ja mukavat istuimet. ID.4 on Volkswagenin ensimmäinen täyssähköinen SUV, joka on valmistettu Volkswagenin MEB-alustarakenteelle.

ID.5 article 840px

Volkswagen ID.5

Tehokkuutta tyylikkäässä muodossa. Tehokkaan sähköisen suorituskyvyn ja sulavalinjaisen siluetin ansiosta uusi ID.5 muodostaa SUV:n ja coupén modernin symbioosin.

id-buzz-blue-white-left-angle-840

Volkswagen ID.Buzz

ID.Buzz on uuden sukupolven ensimmäinen – teknologisesti ja muotoilullisesti. Kaupunkiin tai maalle, koko perheen käyttöön tai viikonloppureissuun ystävien kanssa: ID.Buzz tekee ekologisesti kestävästä autoilusta käytännöllistä ja mukavaa.

ID.Buzz Cargo article 840

Volkswagen ID.Buzz Cargo

Sähkömoottori, tavaratilan tilavuus, pitkämatkakelpoisuus. ID. Buzz Cargo tarjoaa tämän kaiken. Ja modernin verkottumisen ja digitaalisten ominaisuuksien ansiosta vielä paljon enemmän.

ID. -mallit heti ajoon