Siirry pääsisältöön
K-Auto

Volkswagen ID.7

Uusi ID.7 on Volkswagenin seuraava maailmanlaajuinen täyssähköautomalli.

Sarjatuotantoversion maailmanensi-ilta on aikataulutettu vuoden 2023 toiselle neljännekselle.

Varmista paikkasi.

Jätä yhteystietosi lähimmälle jälleenmyyjällesi ja myyjämme ottaa sinuun yhteyttä.

Aerodynaaminen muotoilu. Tilavat sisätilat. Jopa 700 km toimintamatka.

Tyylisuunnaltaan ID.7 jatkaa täyssähköisen ID.-malliperheen muotokieltä. Sedan-mallin tyypilliset muodot luovat aerodynaamisen etuosan ja kattolinjan, jotka molemmat helpottavat energiankulutuksen vähentämistä ja lisäävät toimintamatkaa.

Auton etuosan ulkoreunoilla sijaitsevat ilmanottoaukot ohjaavat ilman läpi ja auton sivuille auton perää kohti kohdistetusti. Samalla ne luovat ilmaverhon, joka rauhoittaa ilmavirtaa auton sivuilla. Auton kattolinja laskee kohti auton perää, parantaen ilmanvastuskerrointa. Volkswagen ID.7 -mallin toimintamatka voi olla jopa 700 kilometriä (WLTP).

Kuten muutkin ID.-malliperheen autot, ID.7 perustuu Volkswagen-konsernin MEB-alustarakenteelle. MEB-alustarakenteen edut, kuten lyhyet ylitykset ja pitkä akseliväli (2,97 metriä) tarjoavat paljon tilaa auton sisäpuolella. ID.7-mallin erityisen tilava matkustamo tarjoaa ylellistä tunnetta ja matkustusmukavuutta.

ID.7 tarjoaa innovaatioita ja mukavuutta

Uusimmalla mallillaan, joka perustuu MEB-alustarakenteelle, Volkswagen vastaa asiakkaiden palautteisiin ja on parantanut käyttökokemusta entistä paremmaksi useilla merkittävillä alueilla.

Volkswagen ID.7 vakiovarusteina on joukko innovaatioita:

  • Uusi näyttökonsepti

  • Lisättyä todellisuutta käyttävä tuulilasin heijastusnäyttö (AR-HUD)

  • 15-tuumainen infotainment-järjestelmän näyttö

  • Uudet ilmastoinnin ohjausnäppäimet, jotka ovat aina näkyvissä infotainment-järjestelmän näytön alareunassa  

  • Valaistut liukunäppäimet

Uusi ilmastointikonsepti älykkäillä ilmastointiaukoilla tarjoaa useita toimintoja. Esimerkiksi, ID.7 voi havaita kun kuljettaja lähestyy autoa avain mukanaan, ja aloittaa sisätilojen jäähdyttämisen kuumina kesäpäivinä tai lämmityksen kylminä talvipäivinä – jo ennen kuin kuljettaja on sisällä autossa. Uudelleen suunnitellut älykkäät ilmastointiaukot kontrolloivat ilman virtausta ja liikkuvat dynaamisesti, jotta ilma saadaan jaettua nopeasti laajalle alueelle.

Suomen suosituimmat sähköautot

Tutustu Volkswagenin täyssähköiseen ID.-perheeseen.

Volkswagen ID.3

ID.3 FastLane: valmiiksi varusteltu, lyhyempi toimitusaika. ID.3 FastLane -mallin pikalatausteho on 120-170 kW versiosta riippuen. Esimerkiksi 58 kWh akku latautuu 35 minuutissa 5-80% (latausteho DC 120 kW). Toimintamatka jopa 553 km*.

Volkswagen ID.4

Sähköauton tekniikka mahdollistaa uudet tilaratkaisut. ID.4 tarjoaa suuren jalkatilan, muunneltavan keskikonsolin ja mukavat istuimet. ID.4 on Volkswagenin ensimmäinen täyssähköinen SUV, joka on valmistettu Volkswagenin MEB-alustarakenteelle.

Volkswagen ID.5

Tehokkuutta tyylikkäässä muodossa. Tehokkaan sähköisen suorituskyvyn ja sulavalinjaisen siluetin ansiosta uusi ID.5 muodostaa SUV:n ja coupén modernin symbioosin.

Volkswagen ID.Buzz

ID.Buzz on uuden sukupolven ensimmäinen – teknologisesti ja muotoilullisesti. Kaupunkiin tai maalle, koko perheen käyttöön tai viikonloppureissuun ystävien kanssa: ID.Buzz tekee ekologisesti kestävästä autoilusta käytännöllistä ja mukavaa.

Volkswagen ID.Buzz Cargo

Sähkömoottori, tavaratilan tilavuus, pitkämatkakelpoisuus. ID. Buzz Cargo tarjoaa tämän kaiken. Ja modernin verkottumisen ja digitaalisten ominaisuuksien ansiosta vielä paljon enemmän.