Siirry pääsisältöön

Volkswagen Multivan

Multivan

eHybrid 160kW DSG-automaatti

Multivan eHybrid -lataushybridillä ajat sähkötilassa paikallisesti päästöttömästi ja lähes äänettömästi.

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Ladattava hybridi

 2. Teho

  218 hv

 3. Tavaratilan koko

  3 672 l

 4. Toimintamatka*

  48 km

 5. Vetotapa

  Etuveto

 6. Toimitusaika

  n. 11 kk

Multivan eHybrid

 • Vakionopeudensäädin

 • Radio "Ready to Discover" ja 8 kaiutinta, 10" kosketusvärinäyttö

 • Kaistallapitoavustin "Lane Assist"

 • Digitaalinen mittaristo "Pro"

 • Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä "Dynamic Road Sign Display"

 • Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, vaihteenvaihtosiivekkeet

 • Kevytmetallivanteet "Dundrod" 6.5J x 17, hopeat

 • Front Assist, jalankulkija- ja pyöräilijätunnistuksella

 • WeConnect-valmius

 • LED-ajovalot ja LED-takavalot

 • eCall-hätäpuhelujärjestelmä

 • App-Connect, langaton Apple CarPlay

 • Pysäköintitutka edessä ja takana

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Yritysmyynnin palvelut

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Osamaksurahoitus

Maksuaika (kuukautta)

Käsiraha (tai vaihtoautojen arvioitu arvo)

0 €
50000 €

Viimeinen, suurempi erä

0 €
50000 €

on esimerkki

- €/kk

Yksityisleasing

Sopimusaika (kuukautta)

Ajan vuodessa (km)

10000 km
30000 km

Leasingpaketti

Talvirenkaat
Toimituskulut
Katsastukset, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
Renkaiden uusinnat, säilytys ja kausivaihdot sekä sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi

0 €/kk
 1. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  975 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  870 €/kkKäyttöedun verotusarvo

Uusi Multivan on nyt ladattava

Multivan eHybrid -lataushybridillä ajat sähkötilassa paikallisesti päästöttömästi ja lähes äänettömästi. 10,4 kWh:n (nettokapasiteetti) kokoisen litiumioniakun ansiosta toimintamatka riittää keskimääräisten päivittäismatkojen ajamisen pelkällä sähköllä. Uuden Multivan eHybrid -lataushybridin turbobensiinimoottorin (TSI) ja sähkömoottorin yhteisteho on 160 kW / 218 hv. Nauti uudesta ajotunteesta – uudesta Multivan-ajomukavuudesta ja premium-tasoisesta ajettavuudesta. 

Liikkeestä dynaamisuuteen

Uusi Multivan tarjoaa paremman ajettavuuden dynaamisella, premium-tasoisella ajomukavuudella. Saatavana perusmalli (4,98 m) ja pitkä malli (5,18 m), molemmat matalammalla korkeudella 1,90 m – sisätilan korkeus on kuitenkin pysynyt ennallaan. Panoraamalasikaton (maksullinen lisävaruste) yhteydessä uuden Multivanin tilantuntu on entistä suurempi ja sisätila korkeampi. Kuormatilan maksitilavuus on panoraamalasikaton 1 ja pidemmän mallin yhteydessä 4 053 litraa (lastattuna katon korkeuteen ensimmäisen istuinrivin taakse saakka), kolmannen istuinrivin takana olevan tavaratilan tilavuus on 763 litraa (perusmallissa 469 litraa). Vaikka ulkomitat ovat hieman kapeammat, sisätila on kuitenkin leveämpi. Uusi Multivan osoittaa siten vahvuutensa myös kaupungissa –  sillä on helppo ajaa henkilöauton tavoin urbaanissa vilinässä varsinkin kun apuna on lukuisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä.

Joustavampi, kevyempi ja lämmitettävä

Yksi uuden Multivanin vahvuuksista on takaosan kääntyvät ja helposti poistettavat erillisistuimet, joiden avulla on helppo toteuttaa erilaisia istuinjärjestyksiä. Voit valita vastakkaiset istuimet (maksullinen lisävaruste) ja monitoimipöydän keskelle, kaikki istuimet ajosuuntaan tai irrottaa kaikki istuimet suurien tavaroiden kuljetusta varten – istuinjärjestystä on helppo muuttaa käden käänteessä. Erillisistuinjärjestelmän ansiosta voit irrottaa vain toisen puolen istuimia – ja kuljettaa siten ihmisiä ja tilaa vieviä esineitä kuten sähköpyöriä. Uuden istuinkonseptin ansiosta istuinten painoa on saatu laskettua noin 25 prosenttia. Yksi kohokohta on nyt ensi kertaa myös matkustamon ulompien istuinten lämmitys (maksullinen lisävaruste) – nyt myös takamatkustajilla on mukavan lämmintä kylminä talvipäivinä.

Kuukausihinta - kyseessä on M-palvelutason esimerkkihinta ja auton lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti automyyjän toimesta. Esimerkkihinta ei sisällä valtion sähköauton hankintatukea 2000e. Tutustu palvelutasoihin ja hintoihin

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.