Siirry pääsisältöön

Volkswagen Passat Variant

Uusi Passat VariantUusi Passat Variant

Uusi Passat Variant

Uuden Volkswagen Passat Variantin myynti alkaa arviolta loppuvuoden 2023 aikana.

Koe farmariautojen business-luokka uudella tavalla. Volkswagen Passat Variant.

Menestykseen vaikuttavat monet tekijät. Usein ratkaiseva merkitys on kuitenkin arkipäiväisillä asioilla. Kuten rentoutuneena perille pääseminen – tai business-lounas tai lasten jalkapalloharjoitukset. Uusi Volkswagen Passat Variant tarjoaa sinulle entistä suuremmat farmariauton tilat viihtymiseen ja tekee vaikutuksen sporttisella designillaan, erinomaisella mukavuudellaan ja innovatiivisilla teknologioillaan.

Esittely

Volkswagen Passat Variant

Uusi. Ja silti täydellinen Passat.

Tutustu uuden Passatin kiehtovaan designiin. Elegantti ja sporttinen. Leveämpi, pidempi ja matalampi siluetti huokuu aitoa dynamiikkaa – ja pysyy silti kauttaaltaan uskollisena ainutlaatuiselle Passat DNA:lle. Koe Volkswagen, joka saa sydämesi sykkimään – samoin kuin niiden, joiden ohi ajelet.

Lisätilaa. Designia. Mukavuutta.

Volkswagen Passat Variant tarjoaa sinulle säväyttävää ulkonäköä trendikkäällä matkustamolla. Passat Variant tarjoaa sujuvan ja mukavan ajokokemuksen sekä jopa 650 litran tavaratilan. Matkustamisesta mukavaa tekee monipuoliset vakio- ja lisävarusteet.

Kaiken kaikkiaan Volkswagen Passat Variant on ennen kaikkea tilava ja monipuolinen farmari, joka tarjoaa erinomaista ajettavuutta ja huippuluokan turvallisuutta. Tämä automalli on suunniteltu vaativaan käyttöön ja se tarjoaa ylellistä ajamisen iloa kaikissa tilanteissa. Tätä kaikkea on Volkswagen Passat Variant.

Volkswagen Passat Variant ohjaamo