Siirry pääsisältöön

Audi Q3 Sportback Progress 45 TFSI e 180 kW S tronic

Audi Q3 Sportback

Progress 45 TFSI e 180 kW

Innovatiivinen ladattava hybridi – täysin ilman lähipäästöjä. Ilmeikkäät puskurit ja coupémainen kattolinja antavat autolle urheilullisen ja dynaamisen ilmeen.

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Ladattava hybridi

 2. Toimintamatka*

  48 km

 3. Teho

  245 hv

 4. Kiihtyvyys 0-100km/h

   7,3 sekuntia

 5. Tavaratila

  380 l

 6. Toimitusaika

  n. 8 kk

Q3 Sportback Progress 45 TFSI e

 • LED-ajovalot

 • Takaluukun sähkötoiminen avaus- ja sulkutoiminto

 • Automaatti-ilmastointi, 2-alueinen

 • Advanced key system ja takaluukun automaattinen avaustoiminto liiketunnistimella

 • Audi virtuaalinen mittaristo

 • Audi connect Navigation & Infotainment -palvelut

 • Adaptiivinen vakionopeussäädin

 • Kamera ja / tai etäisyyssensori (kuljettajaa avustava järjestelmä)

 • Mode 3 latauskaapeli (11 kW)

 • Alumiinivanteet 5-kaksoispuolainen design, koko 7 J x 18, renkaat 235/55 R18

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Yritysmyynnin palvelut

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Osamaksurahoitus

Maksuaika (kuukautta)

Käsiraha (tai vaihtoautojen arvioitu arvo)

0 €
50000 €

Viimeinen, suurempi erä

0 €
50000 €

on esimerkki

- €/kk

Yksityisleasing

Sopimusaika (kuukautta)

Ajan vuodessa (km)

10000 km
30000 km

Leasingpaketti

Talvirenkaat
Toimituskulut
Katsastukset, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
Renkaiden uusinnat, säilytys ja kausivaihdot sekä sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi

0 €/kk
 1. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  805 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  700 €/kkKäyttöedun verotusarvo

Urheilullisuutta vailla vertaa

Voimakkaita ja tarkkoja yksityiskohtia. Titaaninmusta kahdeksankulmainen yksiosainen jäähdyttimen säleikkö, puolisuunnikkaan muotoiset ilmanottoaukot, ilmeikkäät puskurit ja matalat pyyhkijänsulat edustavat tuttua kolmiulotteista muotoilua ja antavat Audi Q3 Sportback TFSI e:lle itsevarman ja dynaamisen ilmeen. Kontrastiväriset liitännäisosat ja coupémainen kattolinja kattoreunaspoilerin kanssa korostavat auton urheilullista luonnetta.

Kaikki yhdellä silmäyksellä

Monien tuttujen toimintojen ja näkymien lisäksi tarkka MMI-näyttö ja lisävarusteinen Audi virtual cockpit - Audi virtuaalimittaristo antavat yleiskatsauksen auton jäljellä olevasta toimintamatkasta ja energiavirrasta. Lisävarusteisen Audi virtual cockpit - Audi virtuaalimittariston tehomittari antaa kattavasti tietoa auton sähköisestä suorituskyvystä, akun varaustilasta ja jarrutusenergian talteenotosta. Audi Q3 TFSI e:n jäljellä oleva toimintamatka näkyy mittariston keskellä, kuten myAudi-sovelluksessakin (saatavuus vaihtelee maakohtaisesti).

Lyhyet matkat sähköllä ja helppo kotilataus

Ladattavalla hybridillä on useita etuja. Toimintamatka sähköllä on jopa 50 km* ja huippunopeus 210 km/h. Pidemmillä matkoilla voit luottaa polttomoottorin tarjoamaan toimintamatkaan ja siihen, että pääset varmasti perille.

Voit ladata Audi Q3 TFSI e:n vakiovarusteisella e-tron compact -latausjärjestelmällä kotona kotitalous- tai voimavirtapistorasiasta jopa 3,7 kW:n latausteholla.

¹Toimitusaika on arvio

Kuukausihinta Audi Q3 Q3 Sportback Progress 45 TFSI e 180 kW S tronic, kyseessä on M-palvelutason esimerkkihinta ja auton lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti automyyjän toimesta. Esimerkkihinta ei sisällä valtion sähköauton hankintatukea 2000e. Tutustu palvelutasoihin ja hintoihin

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.v