Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Volkswagen-lisävarusteetVolkswagen-lisävarusteet

Volkswagen-lisävarusteet

Laadukkaat Volkswagen alkuperäislisävarusteet

Alkuperäiset Volkswagen lisävarusteet ja tarvikkeet ovat suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkiin Volkswagenin autoihin.

Ne parantavat käytännöllisyyttä, luovat uusia mahdollisuuksia kuljettamiseen, tarjoavat suojaa autollesi tai tuovat lisää tyylikkyyttä – valitse tarpeiden ja mieltymystesi mukaan.

Suosituimpia lisävarusteitamme ovat kuljetustarpeisiin liittyvät varusteet kuten kattotelineet sekä auton sisätilojen suojaamiseen tarkoitetut kumi- ja kaukalomatot.

Volkswagenin lisävarusteiden toimitusaika on 1-3 viikkoa.

Kattotelineet

Tavaratilan kaukalomatot

Kumimatot

polkupyorateline-volkswagen-golf-vetokoukkuun

Etkö löydä etsimääsi lisävarustetta?

Etkö löydä malliisi sopivaa lisävarustetta sivulta? Ei hätää. Voit tiedustella sinun autoosi sopivaa lisävarustetta tai kysyä mitä vain lisävarusteisiin liittyvää suoraan meiltä.

Kattotelineet

Volkswagenin taakkatelineillä kuljetat monenlaisia kuormia. Volkswagen-peruskiinnikkeisiin voidaan kiinnittää esimerkiksi suksiboksi, käytännöllinen kattolaatikko ja lumilauta-, surffi- tai polkupyöräteline.

Tavaratilan kaukalomatot

Käytännöllinen ja kestävä Volkswagen Genuine -tavaratilan kaukalomatto suojaa tavaratilan lialta ja pitää kuorman paikallaan.

Volkswagen-logo-600x600

Etkö löytänyt malliisi sopivaa tavaratilan kaukalomattoa?

Ota yhteyttä lisävarustemyyntiin ja kysy haluamaasi malliin tavaratilan kaukalomatto suojaamaan autoasi.

Kumimatot

Laadukkaat ja auton mukaan räätälöidyt lattiamatot sopivat kaikkiin sääolosuhteisiin. Ne ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja liukuestepinnalla varustettuja. Lika ja kosteus voidaan kerätä talteen ja matot voidaan puhdistaa helposti pesemällä.

Volkswagen-logo-600x600

Etkö löytänyt malliisi sopivaa kumimattoa?

Ota yhteyttä lisävarustemyyntiin ja kysy haluamaasi malliin kumimatto suojaamaan autoasi.