Siirry pääsisältöön

Ostoskori

CUPRA-lisävarusteetCUPRA-lisävarusteet

CUPRA-lisävarusteet

Laadukkaat CUPRA alkuperäislisävarusteet

Alkuperäiset CUPRA-lisävarusteet ja tarvikkeet ovat suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkiin CUPRA-autoihin.

Ne parantavat käytännöllisyyttä, luovat uusia mahdollisuuksia kuljettamiseen, tarjoavat suojaa autollesi tai tuovat lisää tyylikkyyttä – valitse tarpeiden ja mieltymystesi mukaan.

CUPRA:lta löytyy lisävarusteille oma katalogi, mistä löydät lisävarusteet kokonaisuudessaan. Kaikki katalogista löytyvät tuotteet ovat tilattavissa meiltä.

CUPRA-lisävarusteiden toimitusaika on 1-3 viikkoa.

Kattotelineet

Tavaratilan matot

Kumimatot

CUPRA lisävarustekatalogi

cupra-formentor-sport-vanteet

Etkö löydä etsimääsi lisävarustetta?

Etkö löydä malliisi sopivaa lisävarustettu sivulta tai haluat tilata katalogista löytyvän tuotteen? Ei hätää. Voit tilata kaikki lisävarusteet meiltä tai kysyä mitä vain niihin liittyvää täältä.

Kattotelineet

Monipuolinen, tyylikäs, turvallisuudesta puhumattakaan. CUPRA:n kattotelineet ovat välttämätön lisävaruste niille, jotka haluavat elää maksimaalista elämää. varkaudenestojärjestelmä pitää tavarasi turvassa jättäessäsi ne ilman valvontaa.

Tavaratilan matot

Käytännöllinen ja vedenpitävä matto pitää tavaratilan puhtaana ja kuivana, kun kuljetat märkiä tai likaisia varusteita. Ympäri käänneetävä, toiselta puolelta mattokankaalla ja toiselta muovilla päällystetty matto mukautuu tavaratilan koon mukaan.

Cupra-logo-600x600

Etkö löytänyt malliisi sopivaa tavaratilan mattoa?

Ota yhteyttä lisävarustemyyntiin ja kysy haluamaasi malliin tavaratilan matto suojaamaan autoasi.

Kumimatot

Kumimatto suojaa paremmin lialta ja nesteiltä. Kumimatot saa paikoilleen kätevällä pikakiinnityksellä. Huom. CUPRA Atecaan on saatavilla kumimatot ainoastaan SEAT logolla.