Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Audi-lisävarusteetAudi-lisävarusteet

Audi-lisävarusteet

Laadukkaat Audin alkuperäislisävarusteet

Kun ostat Audi-lisävarusteet K-Autosta, jotta voit varmistua, että ne täyttävät Audin korkeat laatuvaatimukset huippuluokan toimivuudessa ja kestävyydessä.

Audin omat lisävarusteet parantavat käytännöllisyyttä, luovat uusia mahdollisuuksia kuljettamiseen, tarjoavat suojaa autollesi tai tuovat lisää tyylikkyyttä – valitse tarpeiden ja mieltymystesi mukaan.

Kattotelineet

Tavaratilan kaukalomatot

Kumimatot

Kaikki Audin lisävarusteet löydät Audin englanninkielisestä katalogista. Voit tilata kaikki katalogista löytyvät tuotteet K-Autosta.

Huom! Katalogin tuotteiden hinnat ovat suuntaa antavia, sillä ne poikkeavat Suomen hinnoista rahdin ja arvonlisäveron takia.

Audin lisävarustekatalogi

Audin lisävarusteiden toimitusaika on 1–3 viikkoa.

Audi A3 Sportback sisältöosio 2

Etkö löydä etsimääsi lisävarustetta?

Etkö löydä malliisi sopivaa lisävarustettu sivulta tai haluat tilata katalogista löytyvän tuotteen? Ei hätää. Voit tilata kaikki lisävarusteet meiltä tai kysyä mitä vain niihin liittyvää täältä.

Kattotelineet

Lisää Audisi kuljetusmahdollisuuksia. Audin alkuperäisiin kattotelineisiin on helppo ja nopea kiinnittää esim. matkatavara- ja suksiboksit, lumilauta- ja suksikiinnikkeet, kajakki- tai polkupyörätelineet.

Tavaratilan kaukalomatot

Pidä tavaratila siistinä kaukalomatolla. Käytännöllinen reunallinen tavaratilan kaukalomatto suojaa tavaratilan pohjaa epäpuhtauksilta ja läpikastumiselta. Se on vesitiivis ja erityisen kuviointinsa ansiosta estää matkatavaroiden liukumista.

Audi-logo-600x600

Etkö löytänyt malliisi sopivaa tavaratilan kaukalomattoa?

Ota yhteyttä lisävarustemyyntiin ja kysy haluamaasi malliin tavaratilan kaukalomatto suojaamaan autoasi.

Kumimatot

Helposti puhdistettavat Audin kumimatot suojaavat auton sisätilaa kosteudelta ja lialta, ja ovat helposti kiinnitettävissä Audeista vakiona löytyviin kiinnityspisteisiin. Audilla kumimatot myydään eri tuotenumeroille auton etu- ja takaosaan.