Siirry pääsisältöön

Ostoskori

SEAT-lisävarusteetSEAT-lisävarusteet

SEAT-lisävarusteet

Laadukkaat SEAT-alkuperäislisävarusteet

Alkuperäiset SEAT-lisävarusteet ovat suunniteltu sopimaan täydellisesti autoosi, luoden uusia mahdollisuuksia käyttöön ja kuljetukseen sekä tuoden lisää näyttävyyttä.

Täydennä autoasi laadukkailla ja täydellisesti sopivilla alkuperäisillä lisävarusteilla. Erityisen suosittuja lisävarusteita ovat kuljetustarpeisiin soveltuvat kattotelineet sekä auton sisätilojen suojaamiseen tarkoitetut kaukalo- ja kumimatot.

SEATilta löytyy lisävarusteille oma katalogi, mistä löydät lisävarusteet kokonaisuudessaan. Kaikki katalogista löytyvät tuotteet ovat tilattavissa meiltä.

SEAT-lisävarusteiden toimitusaika on 1-3 viikkoa.

Kattotelineet

Tavaratilan kaukalomatot

Kumimatot

SEAT-lisävarustekatalogi

SEAT Ateca autokortin kuva

Etkö löydä etsimääsi lisävarustetta?

Etkö löydä malliisi sopivaa lisävarustettu sivulta tai haluat tilata katalogista löytyvän tuotteen? Ei hätää. Voit tilata kaikki lisävarusteet meiltä tai kysyä mitä vain niihin liittyvää täältä.

Kattotelineet

Alkuperäiset SEAT-kattotelineet sopivat täydellisesti kaikentyyppisiin ajoneuvoihin. Taakkatelineet on valmiiksi koottu ja ne voidaan helposti asentaa SEAT-kattotankoihin. Kattotelineet on suojattu varkauksilta.

Tavaratilan kaukalomatot

Käytännöllinen SEAT-kaukalomatto suojaa kaikenlaiselta lialta ja estää kuljetettavia esineitä liikkumasta auton tavaratilassa.

Seat-logo-600x600

Etkö löytänyt malliisi sopivaa tavaratilan kaukalomattoa?

Ota yhteyttä lisävarustemyyntiin ja kysy haluamaasi malliin tavaratilan kaukalomatto suojaamaan autoasi.

Kumimatot

Alkuperäiset SEAT-kumimatot suojaavat paremmin lialta ja kosteudelta ja ne on helppo asentaa alkuperäisiin kiinityspisteisiin.