Siirry pääsisältöön

Valtava autovalikoima, laajin sähköautomallisto

K-Auto tarjoaa sinulle merkkejä tulevaisuudesta. Se tarkoittaa puhtaampaa autoilua ja uusia tapoja auton käyttöön ja omistamiseen. Mutta myös valtavan laajan malliston, josta löydät takuulla omasi. Valitse merkkisi, tutustu, rakenna ja vertaile. Ja pyydä meitä kertomaan lisää. Autamme mielellämme kaikissa autoasioissa.

K-Autosta Suomen laajin valikoima sähköautoja.

Volkswagen - Suomen suosituin sähköautomerkki myös vuonna 2021 – myy neljää sähköautomallia: kompakti ID.3, SUV-malli ID.4, SUV-coupe ID.5 sekä ID.Buzz

Audin laaja ja edistyksellinen sähköautomallisto tarjoaa 6 e-tron -mallia premium-tason tarpeisiin: Q4, Q4 Sportback, Q8 e-tron, Q8 e-tron Sportback, e-tron GT sekä kermana kakun päällä RS e-tron GT.

Porsche Taycan on myynnissä useana eri suorituskykyisenä ja urheilullisena malliversiona.

CUPRAn sähköauto on juuri markkinoille tullut Born – uutuusmalli herättää kaikki aistisi ja erotut eduksesi massasta.

Tutustu malleihin ja tilaa omasi

Suomen mutkattomin leasingpalvelu

K-Auton valikoimasta löydät sopivan auton itsellesi tai yritykselle, tarvitsit sitten henkilöautoa tai hyötyajoneuvoa. Ja käyttövoimaksi voit valita tietysti myös sähkön ja kaasun. Leasingpalvelumme on kustannustehokasta ilman turhia välikäsiä, ja auton hankinta sekä huolto on tehty mahdollisimman helpoksi. Sopimuksemme myös joustavat tarpeidesi mukaan. Lue lisää Leasingpalveluistamme

Hyötyautot ammattilaisille ja yksityisille

K-Autolta saat Volkswagen-hyötyautot aina näppärästä up! Cargosta valtavan tilavaan Crafteriin. Volkswagen on Suomen johtava hyötyautomerkki ja lukuisten suomalaisten yritysten valinta. Tarjolla on autoja myös nelivetoisina ja luonnollisesti myös sähköisenä. Valikoimaan kuuluu myös upea Grand California -matkailuauto.

Rakenna auto

Valitse malli, mieleisesi väri ja varusteet. Kun rakennat unelmiesi auton, voit pyytää siitä heti tarjouksen.

Nopean toimituksen autot

Kun haluat uuden auton nopeasti, löydät sellaisen jo maassa olevista tai pian saapuvista hyvin varustelluista autoista.