Siirry pääsisältöön

Audi Q5 Progress 50 TFSI e

Audi Q5

Progress

50 TFSI e 220 kW quattro S tronic

Audi Q5 TFSI e antaa sinulle mahdollisuuden nauttia TFSI-polttomoottorin ja tehokkaan sähkömoottorin yhdistelmästä. Audin tunnusomaisesta dynamiikasta tinkimättä. Ja puhtaasti sähkötilassa ajaessasi paikalliset päästöt ovat nollassa.

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Ladattava hybridi

 2. Toimintamatka*

  62 km

 3. Teho

  299 hv

 4. Kiihtyvyys 0-100km/h

  6,1 sekuntia

 5. Tavaratila

  465 l

 6. Toimitusaika

  n. 6 kk

Q5 Progress 50

 • Audi virtuaalimittaristo

 • LED -ajovalot ja LED-takavalot

 • Korkearesoluutioinen 10,1" MMI kosketusnäyttö

 • 3-alueinen automaatti-ilmastointi

 • Nahkapäällysteinen urheilullinen monitoimiohjauspyörä plus, 3-puolainen

 • Urheilulliset etuistuimet, sis. sähkösäätöiset ristiseläntuet

 • Alumiinivanteet 18", 5-kaksoispuolainen "Dynamic" design

 • Takaluukun sähkötoiminen avaus-ja sulkutoiminto

 • Latausjärjestelmä "Compact"

 • Mode 3 latauskaapeli julkisia latauspisteitä varten

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Yritysmyynnin palvelut

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Osamaksurahoitus

Maksuaika (kuukautta)

Käsiraha (tai vaihtoautojen arvioitu arvo)

0 €
50000 €

Viimeinen, suurempi erä

0 €
50000 €

on esimerkki

- €/kk

Yksityisleasing

Sopimusaika (kuukautta)

Ajan vuodessa (km)

10000 km
30000 km

Leasingpaketti

Talvirenkaat
Toimituskulut
Katsastukset, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
Renkaiden uusinnat, säilytys ja kausivaihdot sekä sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi

0 €/kk
 1. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  945 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  840 €/kkKäyttöedun verotusarvo

Ajotilan valinta neljästä eri vaihtoehdosta

Ajotavan tyyppiä voi säätää neljällä eri ajotilalla: täysin sähkökäyttöisellä ajotilalla (EV), käyttämällä polttomoottoria ensisijaisesti akun varauksen ylläpitämiseen (varauksen ylläpito) tai sen lisäämiseen (lataaminen)** myöhempää sähkökäyttöä varten tai käyttämällä näitä tiloja tehokkaasti yhdessä (hybridikäyttö).

**Saattaa liittyä kasvaneeseen polttoaineen kulutukseen.

Nosta arkesi uudelle tasolle

Koon, urheilullisen suorituskyvyn ja toiminnallisuuden suhteen uusi Audi Q5 TFSI e on premium-luokan katumaasturi arkikäyttöön. Takaistuimen selkänoja on kolmiosainen, ja sitä voi siirtää eteen- ja taaksepäin ja sen kulmaa voi säätää. Sähkömoottorin akku on integroitu tilaa säästäen tavaratilan alle. Näin tavaratilan tilavuus on 465 litraa tai jopa 1 405 litraa, kun istuinten selkänojat on taitettu alas. Kun autossa on mukavuusavain ja anturilla ohjattava tavaratilan luukun lukitus, jalan liike (potkaisuliike) auton takana riittää avaamaan takaluukun lukituksen ja takaluukun sekä sulkemaan sen. Manuaalinen ajoneuvon korkeuden madaltaminen lisävarusteena saatavalla mukautuvalla ilmajousituksella helpottaa auton pakkaamista.

Paljon tilaa yksilöllisyydelle

Q5 TFSI e:n avara tilakonsepti tarjoaa runsaasti pää- ja jalkatilaa viidelle hengelle. Normaalia korkeamman istuinkorkeuden ansiosta liikennetilanteita on helppo havainnoida. Ajoneuvon horisontaalinen korilinja korostaa leveyden ja mukavuuden vaikutelmaa. Veistoksellinen koristelista on koko mittariston levyinen ja korostaa tyylikkäästi eleganttia kokonaisvaikutelmaa. Uusi varustelutaso- ja pakettikonsepti tarjoaa valittavaksi useita värejä ja materiaaleja.

¹Toimitusaika on arvio

Yksityisleasing - kyseessä on M-palvelutason esimerkkihinta ja auton lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti automyyjän toimesta. Esimerkkihinta ei sisällä valtion sähköauton hankintatukea 2000e. Tutustu palvelutasoihin ja hintoihin

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.v