Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Hae autoja

Merkki ja malli
Volkswagen
Arteon
1 000 €358 000 €
19952025
0 km860 000 km
10 kW700 kW
0 l/100km3 300 l/100km
0 g/km273 g/km
Valitse sijainti

Kaikki autot

9 / 9
Järjestä tuloksia

Autokauppa – Osta auto tuhansien valikoimasta

K-Auton autokauppa on sinua varten. Myy auto tai osta uusi auto, vaihtoauto tai esittelyauto, juuri sinulle sopiva auto löytyy varmasti tuhansien autojen valikoimastamme.

Ammattitaitoiset myyjämme pitävät huolen siitä, että päätöksesi on mahdollisimman riskitön ja vaivaton. Huolettomuutta ja turvaa luovat uuden auton huolenpitosopimus ja vaihtoauton lisäturva. Saat kaiken tarvitsemasi meiltä.

K-Auto meille töihin herokuva
Osta auto netistä

Osta auto nopeasti, jopa ilman käsirahaa

Autorahoitus on joustava tapa ostaa auto osamaksulla. Tarjoamme auton rahoitusta yrityksille ja yksityisille.

Auton rahoitus on meidän kauttamme helppoa ja et tarvitse muita vakuuksia kuin ostamasi auton. Maksat autoa osamaksulla kuukausittain, jolloin auton kustannukset on tarkasti tiedossa.

Leasing on helppo ja riskitön tapa hankkia auto

Auton hankintatapoja on monia. Tarjoamme suoran oston ja rahoituksen lisäksi myös kattavat leasingpalvelut yrityksille ja yksityisille ilman välikäsiä – hankkimalla leasing-auton säästät aikaa, vaivaa sekä rahaa.

Valitsemalla kattavan palvelutason leasingsopimusta tehdessäsi, voit keskittyä vain ajamiseen, sillä kuukausimaksu kattaa myös kaikki auton huoltoon liittyvät kustannukset.

Yksityisleasing »

Yritysleasing »

leasing-auto-k-autosta-hero-kuva

Autokauppa yrityksille ja yksityisille

K-Autosta saat helposti auton yksityis- sekä yrityskäyttöön, ja palvelemme sinua koko auton elinkaaren ajan. Ja myös jälkeen, kun olet vaihtamassa seuraavaan autoon.

Etsit sitten autoa yksityiskäyttöön, yksittäistä työsuhdeautoa tai kokonaisratkaisua yrityksellesi, saat autoilun ja liikkumisen palvelut yhdestä paikasta.