Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Audi-huolto Audi-huolto

Audi-huolto

K-Auton Audi-merkkihuolto

Luotettava Audi-merkkihuolto uusille ja vanhoille Audi-autoille. Huollata autosi valmistajan uusimpien ohjeiden mukaisesti – ja kerrytä samalla Plussa-pisteitä.

Varaa Audi-huolto tai ilmainen vahinkotarkastus

Tuo autosi K-Auton luotettavaan Audi-huoltoon. Valtuutettu Audi-huoltomme tarjoaa kattavat palvelut, oli kyseessä sitten määräaikaishuolto, korjaus tai ohjelmistopäivitys.

Aina uusimmat varaosat ja työtavat. Käytämme vain alkuperäisiä Audi-varaosia sekä valmistajan suosittelemia menetelmiä. Niin varmistamme autosi parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja turvallisuuden.

Kokeneiden ammattilaisten koko osaaminen. Audi-huoltomme on erikoistunut Audi-autoihin, joten voit luottaa, että autosi on kokeneiden asiantuntijoiden käsissä.

Parasta Audi-palvelua. Tyytyväiset asiakkaat ovat palvelumme elinehto. Siksi haluamme varmistaa, että palvelemme sinua parhalla mahdollisella tavalla. Valitse K-Auton Audi-merkkihuolto.

Huolto-ohjelma

Audin huolto-ohjelma on suunniteltu pitämään autosi parhaassa mahdollisessa kunnossa. Huolto-ohjelmamme sisältää kaikki tarvittavat toimenpiteet ja tarkastukset, jotka varmistavat autosi suorituskyvyn, turvallisuuden ja luotettavuuden myös Suomen haastavissa keliolosuhteissa.

Huolto-ohjelma vastaa Audi-autojen erityis­tarpeisiin ja kattaa kaikki olennaiset huolto­toimen­piteet öljyn­vaihdosta jarrujen tarkastukseen. Ohjelmisto­päivitykset ja laadun­parannus­kampanjat voit suorittaa veloituksetta vain Audin merkki­huollossa.

Huoltovälit

Käyttövoima

Mittarilukema

Aika

Polttomoottori

Max 30 000 km

Max 2 vuotta

Hybridi

15 000 km

1 vuosi

Kevythybridi

Max 30 000 km

Max 2 vuotta

Täyssähkö

Ei rajaa

2 vuotta

Merkkihuollon huolto-ohjelma

Kerrytä Plussaa ja maksa vaikka erissä

Kaikki K-Autossa teettämäsi Audi-huollot ja muut ostokset kerryttävät Plussa-pisteitä. Ja jos haluat maksaa huoltosi joustavasti erissä, voit tehdä sen helposti K-Auton Huoltotilin avulla. Plussa-pisteitä kertyy myös Huoltotilillä tehdyistä maksuista tavalliseen tapaan.

Tutustu Huoltotiliin

K-Auto Huoltotili – kätevä tapa rahoittaa auton huollot ja uudet renkaat

Katso myös

Yli 5-vuotiaan merkkihuolto (huolto ja korjaus)

Yli 5-vuotiaan Audin merkkihuolto

Se, minkä ikäisellä autolla haluat ajaa, on makuasia. Se, että säännöllisesti merkkihuollettu auto säilyttää paremmin arvonsa, on tosiasia.

audi-lisävarusteet-herokuva

Audi-lisävarusteet

Viimeistele huippuunsa hiottu ajokokemus laadukkailla alkuperäislisävarusteilla. Hanki Audi-lisävaruste omaan autoosi täältä.

Osta renkaat netistä 800x450

Renkaat Audiin verkkokaupasta

Renkaat kaikille automerkeille. Tutustu kattavaan valikoimamme ja löydä juuri sinun autoosi sopivat renkaat. Verkkokauppamme on suunniteltu tekemään renkaiden ostamisesta helppoa ja vaivatonta.

audi-e-tron-kaukalomatto-tavaratilan-suojaksi

Audi-varaosat

Myönnämme laadukkaille Audin alkuperäisvaraosille asennustyön kanssa kahden vuoden takuu (pois lukien kuluvat osat). Tukkumyyntinä varaosat myös korjaamoille.