Siirry pääsisältöön
K-Auton automyynti palvelee kesälauantaisin

Myymälät palvelevat normaalisti kesälauantaisin. Auton voi lisäksi ostaa verkkokaupassa ja chatissa.

Löydä sopiva auto

Ostoskori

CUPRA-huolto CUPRA-huolto

CUPRA-huolto

K-Auton CUPRA-merkkihuolto

Luotettava CUPRA-merkkihuolto uusille ja vanhoille CUPRA-autoille. Huollata autosi valmistajan uusimpien ohjeiden mukaisesti – ja kerrytä samalla Plussa-pisteitä.

Varaa CUPRA-huolto tai ilmainen vahinkotarkastus

Tuo autosi K-Auton luotettavaan CUPRA-huoltoon. Valtuutettu CUPRA-huoltomme tarjoaa kattavat palvelut, oli kyseessä sitten määräaikaishuolto, korjaus tai ohjelmistopäivitys.

Aina uusimmat varaosat ja työtavat. Käytämme vain alkuperäisiä CUPRA-varaosia sekä valmistajan suosittelemia menetelmiä. Niin varmistamme autosi parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja turvallisuuden.

Kokeneiden ammattilaisten koko osaaminen. CUPRA-huoltomme on erikoistunut CUPRA-autoihin, joten voit luottaa, että autosi on kokeneiden asiantuntijoiden käsissä.

Parasta CUPRA-palvelua. Tyytyväiset asiakkaat ovat palvelumme elinehto. Siksi haluamme varmistaa, että palvelemme sinua parhalla mahdollisella tavalla. Valitse K-Auton CUPRA-merkkihuolto.

Huolto-ohjelma

CUPRA:n huolto-ohjelma on suunniteltu pitämään autosi parhaassa mahdollisessa kunnossa. Huolto-ohjelmamme sisältää kaikki tarvittavat toimenpiteet ja tarkastukset, jotka varmistavat autosi suorituskyvyn, turvallisuuden ja luotettavuuden myös Suomen haastavissa keliolosuhteissa.

Huolto-ohjelma vastaa CUPRA-autojen erityis­tarpeisiin ja kattaa kaikki olennaiset huolto­toimen­piteet öljyn­vaihdosta jarrujen tarkastukseen. Ohjelmisto­päivitykset ja laadun­parannus­kampanjat voit suorittaa veloituksetta vain CUPRA-merkki­huollossa.

Tyypilliset huoltovälit

Käyttövoima

Mittarilukema

Aika

Polttomoottori

Max 30 000 km

Max 2 vuotta

Hybridi

15 000 km

1 vuosi

Kevythybridi

Max 30 000 km

Max 2 vuotta

Täyssähkö

Ei rajaa

2 vuotta

Merkkihuollon huolto-ohjelma

Kerrytä Plussaa ja maksa vaikka erissä

Kaikki K-Autossa teettämäsi CUPRA-huollot ja muut ostokset kerryttävät Plussa-pisteitä. Ja jos haluat maksaa huoltosi joustavasti erissä, voit tehdä sen helposti K-Auton Huoltotilin avulla. Plussa-pisteitä kertyy myös Huoltotilillä tehdyistä maksuista tavalliseen tapaan.

Tutustu Huoltotiliin

K-Auto Huoltotili – kätevä tapa rahoittaa auton huollot ja uudet renkaat

Katso myös

Yli 5-vuotiaan merkkihuolto (huolto ja korjaus)

Yli 5-vuotiaan CUPRA:n merkkihuolto

Se, minkä ikäisellä autolla haluat ajaa, on makuasia. Se, että säännöllisesti merkkihuollettu auto säilyttää paremmin arvonsa, on tosiasia.

cupra-lisavarusteet-herokuva

CUPRA-lisävarusteet

Viimeistele huippuunsa hiottu ajokokemus laadukkailla alkuperäislisävarusteilla. Hanki CUPRA-lisävaruste omaan autoosi täältä.

Osta renkaat netistä 800x450

Renkaat CUPRA:an verkkokaupasta

Renkaat kaikille automerkeille. Tutustu kattavaan valikoimamme ja löydä juuri sinun autoosi sopivat renkaat. Verkkokauppamme on suunniteltu tekemään renkaiden ostamisesta helppoa ja vaivatonta.

Cupra-logo-600x600

CUPRA-varaosat

Myönnämme laadukkaille CUPRA:n alkuperäisvaraosille asennustyön kanssa kahden vuoden takuu (pois lukien kuluvat osat). Tukkumyyntinä varaosat myös korjaamoille.

Haussa seuraava CUPRA?

Leon, Leon Sportstourer, Formentor, Ateca, Born ja kaikki muut CUPRA:t – osta ja huolla K-Autossa.