Siirry pääsisältöön
Osta auto helposti verkossa

Osta auto parilla klikkauksella verkosta - palauta 14 päivässä, jos mieli muuttuu

Löydä sopiva auto

Ostoskori

SEAT-huolto SEAT-huolto

SEAT-huolto

K-Auton SEAT-merkkihuolto

Luotettava SEAT-merkkihuolto uusille ja vanhoille SEAT-autoille. Huollata autosi valmistajan uusimpien ohjeiden mukaisesti – ja kerrytä samalla Plussa-pisteitä.

Varaa SEAT-huolto tai ilmainen vahinkotarkastus

Tuo autosi K-Auton luotettavaan SEAT-huoltoon. Valtuutettu SEAT-huoltomme tarjoaa kattavat palvelut, oli kyseessä sitten määräaikaishuolto, korjaus tai ohjelmistopäivitys.

Aina uusimmat varaosat ja työtavat. Käytämme vain alkuperäisiä SEAT-varaosia sekä valmistajan suosittelemia menetelmiä. Niin varmistamme autosi parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja turvallisuuden.

Kokeneiden ammattilaisten koko osaaminen. SEAT-huoltomme on erikoistunut SEAT-autoihin, joten voit luottaa, että autosi on kokeneiden asiantuntijoiden käsissä.

Parasta SEAT-palvelua. Tyytyväiset asiakkaat ovat palvelumme elinehto. Siksi haluamme varmistaa, että palvelemme sinua parhalla mahdollisella tavalla. Valitse K-Auton SEAT-merkkihuolto.

Huolto-ohjelma

SEAT:in huolto-ohjelma on suunniteltu pitämään autosi parhaassa mahdollisessa kunnossa. Huolto-ohjelmamme sisältää kaikki tarvittavat toimenpiteet ja tarkastukset, jotka varmistavat autosi suorituskyvyn, turvallisuuden ja luotettavuuden myös Suomen haastavissa keliolosuhteissa.

Huolto-ohjelma vastaa SEAT-autojen erityis­tarpeisiin ja kattaa kaikki olennaiset huolto­toimen­piteet öljyn­vaihdosta jarrujen tarkastukseen. Ohjelmisto­päivitykset ja laadun­parannus­kampanjat voit suorittaa veloituksetta vain SEAT-merkki­huollossa.

Tyypilliset huoltovälit

Käyttövoima

Mittarilukema

Aika

Polttomoottori

Max 30 000 km

Max 2 vuotta

Hybridi

15 000 km

1 vuosi

Kevythybridi

Max 30 000 km

Max 2 vuotta

Täyssähkö

Ei rajaa

2 vuotta

Merkkihuollon huolto-ohjelma

Kerrytä Plussaa ja maksa vaikka erissä

Kaikki K-Autossa teettämäsi SEAT-huollot ja muut ostokset kerryttävät Plussa-pisteitä. Ja jos haluat maksaa huoltosi joustavasti erissä, voit tehdä sen helposti K-Auton Huoltotilin avulla. Plussa-pisteitä kertyy myös Huoltotilillä tehdyistä maksuista tavalliseen tapaan.

Tutustu Huoltotiliin

K-Auto Huoltotili – kätevä tapa rahoittaa auton huollot ja uudet renkaat

Katso myös

Yli 5-vuotiaan merkkihuolto (huolto ja korjaus)

Yli 5-vuotiaan SEAT:in merkkihuolto

Se, minkä ikäisellä autolla haluat ajaa, on makuasia. Se, että säännöllisesti merkkihuollettu auto säilyttää paremmin arvonsa, on tosiasia.

SEAT lisävarusteet

SEAT-lisävarusteet

Viimeistele huippuunsa hiottu ajokokemus laadukkailla alkuperäislisävarusteilla. Hanki SEAT-lisävaruste omaan autoosi täältä.

Osta renkaat netistä 800x450

Renkaat SEAT:iin verkkokaupasta

Renkaat kaikille automerkeille. Tutustu kattavaan valikoimamme ja löydä juuri sinun autoosi sopivat renkaat. Verkkokauppamme on suunniteltu tekemään renkaiden ostamisesta helppoa ja vaivatonta.

Seat-logo-600x600

SEAT-varaosat

Myönnämme laadukkaille SEAT:in alkuperäisvaraosille asennustyön kanssa kahden vuoden takuu (pois lukien kuluvat osat). Tukkumyyntinä varaosat myös korjaamoille.