Siirry pääsisältöön

Porsche Cayenne E-Hybrid Advantage Package

Porsche Cayenne

E-Hybrid Advantage Package

462 hv 340kW

Cayenne E-Hybrid Advantage Package – ladattu täyteen unohtumattomia hetkiä.

Porsche

Alk. 116 079 €

tai esim. 1 367 €/kk

Katso eri tavat hankkia auto

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Ladattava hybridi

 2. Kiihtyvyys 0-100km/h

  5,0 sekuntia

 3. Vetotapa

  Neliveto

 4. Toimintamatka*

  43 km

 5. Toimitusaika

  n. 6 kk

Cayenne E-Hybrid Advantage Package

 • Porsche Traction Management (PTM) -neliveto

 • Teräsjousitus sis. Porsche Active Suspension Management (PASM)

 • LED-ajo- & takavalot

 • Automaatti-ilmastointi, kaksialueinen

 • ParkAssist pysäköintitutkat edessä ja takana

 • Sähkösäätöiset 8-suuntaiset etuistuimet

 • Porsche Communication Management sis. Online-navigointi

 • Hifi-kaiutinjärjestelmä, 10 kaiutinta

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

Yksityisleasing

Sopimusaika (kuukautta)

Ajan vuodessa (km)

10000 km
30000 km

Leasingpaketti

Talvirenkaat
Toimituskulut
Katsastukset, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset
Renkaiden uusinnat, säilytys ja kausivaihdot sekä sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi
 1. Kokonaishinta
  93 430 sis. toimituskulut
  Ota yhteyttä
 2. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  1 230 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  1 185 €/kkKäyttöedun verotusarvo
  Ota yhteyttä
Porsche Cayenne mallisivun sisältöosio

Suorituskyvyn ja kestävän sähköisen elämäntyylin liitto

Porschelle tunnusomaista urheilullisuutta ja edelläkävijyyttä – viidessä sekunnissa nollasta sataan kilometriä tunnissa ja sähköistä ajoa jopa 48 km*.

462 hv teho ja 700 nm vääntö kertovat Porschelle ominaisesta suorituskykyisestä luonteesta ja edistyksellisen 8-vaihteisen Tiptronic S -vaihteiston laajan välitysalueen johdosta Cayennen polttoaineenkulutus on nyt vielä entistäkin pienempi.

Kuljettajan ympärille rakennettu

Aidon urheiluauton DNA rakentuu myös sen yksityiskohtaisesti suunniteltujen sisätilojen ympärille. Cayenne E-Hybridin unelmien liitto pitää yhtä myös kuljettajan ja auton välillä. Tätä yhteyttä korostavat muun muassa litteä ja leveä kojelauta sekä jyrkästi nouseva keskikonsoli, joka tuo valitsimet helposti kuljettajan käden tuntumaan. Keskikonsolin yläpuolella on navigointimoduulilla varustettu Porsche Communication Management (PCM) -tietoviihdejärjestelmä, jonka 12-tuumainen teräväpiirtokosketusnäyttö mahdollistaa eri toimintojen saumattoman käytön.

Cayenne ohjaamo
Cayenne

Ohjaamo

Mekaaniset painikkeet on korvattu lähes täysin digitaalisilla säätimillä. Tämä seikka antaa ohjaamolle erittäin selkeän yleisilmeen. Sama selkeyden periaate pätee myös intuitiivisiin ja helppokäyttöisiin näyttöihin, joita Taycanissa voi olla enimmillään neljä.

¹Toimitusaika on arvio

²Porsche Taycan 4 Cross Turismo, leasinghinta esim. 1193 €/kk, sopimuskausi 48 kk/40 000 km, hinta sopimuskaudelta 54.672 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, katsastuksen, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset. Ylikilometriveloitus 0,30 €/km. Porsche Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä. **CCS-standardin mukainen pikalatauspiste, teho > 270 kW, jännite > 850 V, akun lämpötila 30–35 °C ja varaustila latauksen alussa 5 %.