Siirry pääsisältöön

Ostoskori

Porsche Cayenne E-Hybrid Advantage Package

Porsche Cayenne

Porsche CayenneE-Hybrid Advantage Package

462 hv 340kW

Cayenne E-Hybrid Advantage Package – ladattu täyteen unohtumattomia hetkiä.

Porsche Cayenne

Porsche Porsche Cayenne

Alk. 116 079 €

tai esim. 1 367 €/kk

Katso eri tavat hankkia auto

Tärkeimmät ominaisuudet

 1. Käyttövoima

  Ladattava hybridi

 2. Kiihtyvyys 0-100km/h

  5,0 sekuntia

 3. Vetotapa

  Neliveto

 4. Toimintamatka*

  43 km

 5. Toimitusaika

  n. 1 kk

Porsche Cayenne E-Hybrid Advantage Package

 • Porsche Traction Management (PTM) -neliveto

 • Teräsjousitus sis. Porsche Active Suspension Management (PASM)

 • LED-ajo- & takavalot

 • Automaatti-ilmastointi, kaksialueinen

 • ParkAssist pysäköintitutkat edessä ja takana

 • Sähkösäätöiset 8-suuntaiset etuistuimet

 • Porsche Communication Management sis. Online-navigointi

 • Hifi-kaiutinjärjestelmä, 10 kaiutinta

Tutustu tarkemmin ja osta auto

Yritysmyynnin palvelut

Vaihtoehdot tämän auton hankintaan

Tehdastilaus

 1. Kokonaishinta
  116 079 sis. toimituskulut
 2. Verotusarvo työsuhdeautoilijalle
  1 685 €/kkVapaan autoedun verotusarvo
  1 580 €/kkKäyttöedun verotusarvo
Kestopinnoite hero
Lisäpalvelut

Pitää pintansa – hanki keraaminen kestopinnoite K-Autosta

K-Auton keraaminen kestopinnoite suojaa autosi jopa vuosiksi eteenpäin. Se muodostaa auton pinnalle äärimmäisen kestävän keraamisen suojan, joka hylkii likaa ja vettä. Kestopinnoitteiden hinnat alk. 390 €.

Porsche Cayenne mallisivun sisältöosio

Suorituskyvyn ja kestävän sähköisen elämäntyylin liitto

Porschelle tunnusomaista urheilullisuutta ja edelläkävijyyttä – viidessä sekunnissa nollasta sataan kilometriä tunnissa ja sähköistä ajoa jopa 48 km*.

462 hv teho ja 700 nm vääntö kertovat Porschelle ominaisesta suorituskykyisestä luonteesta ja edistyksellisen 8-vaihteisen Tiptronic S -vaihteiston laajan välitysalueen johdosta Cayennen polttoaineenkulutus on nyt vielä entistäkin pienempi.

Kuljettajan ympärille rakennettu

Aidon urheiluauton DNA rakentuu myös sen yksityiskohtaisesti suunniteltujen sisätilojen ympärille. Cayenne E-Hybridin unelmien liitto pitää yhtä myös kuljettajan ja auton välillä. Tätä yhteyttä korostavat muun muassa litteä ja leveä kojelauta sekä jyrkästi nouseva keskikonsoli, joka tuo valitsimet helposti kuljettajan käden tuntumaan. Keskikonsolin yläpuolella on navigointimoduulilla varustettu Porsche Communication Management (PCM) -tietoviihdejärjestelmä, jonka 12-tuumainen teräväpiirtokosketusnäyttö mahdollistaa eri toimintojen saumattoman käytön.

Cayenne ohjaamo
Cayenne

Ohjaamo

Mekaaniset painikkeet on korvattu lähes täysin digitaalisilla säätimillä. Tämä seikka antaa ohjaamolle erittäin selkeän yleisilmeen. Sama selkeyden periaate pätee myös intuitiivisiin ja helppokäyttöisiin näyttöihin, joita Taycanissa voi olla enimmillään neljä.

Kuukausihinta - kyseessä on M-palvelutason esimerkkihinta ja auton lopullinen leasinghinta lasketaan tapauskohtaisesti automyyjän toimesta. Esimerkkihinta ei sisällä valtion sähköauton hankintatukea 2000e. Tutustu palvelutasoihin ja hintoihin

*Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.