Siirry pääsisältöön

Suositut Volkswagenin, Audin ja SEATin verkkokaupat ovat suljettuna toistaiseksi, rakennamme vuoden 2023 aikana uuden kokonaisuuden, jonka myötä pyrimme tekemään verkko-ostamisen entistä helpommaksi. 

Kunnes saamme uudet verkkokaupat taas julkaistua, toivotamme alkuperäisistä lisävarusteista ja tarvikkeista kiinnostuneet vierailemaan liikkeissämme kautta maan tai ottamaan yhteyttä haluttuun liikkeeseen. 

Varaosat ja lisävarusteet

Kaikki noutamattomat verkkokauppatilaukset käsitellään valitun toimipisteen toimesta loppuun normaalisti. 

Liikkeistämme saat apuja ja neuvoja varusteisiin liittyviin asioihin, kun haluat täydentää autoasi esimerkiksi alkuperäisellä vetokoukulla, kattotelineillä, suksiboksilla tai vaikkapa pyörätelineellä. Ratkaisuja löytyy myös sisätilojen ehostamiseen sopivilla aurinkosuojilla, kangasmatoilla tai kumimatoilla. Lasten turvallisuuteen löytyy lastenistuimia ja turvakaukaloita ja perheen karvaisille kavereille erilaisia koiratarvikkeita. Alkuperäisiä varusteita on tilattavissa todella kattavasti, saatavuus suoraan liikkeestä vaihtelee.

Pidemmälle tai lyhyemmälle matkalle löytyy erilaisia ratkaisuja navigaattorin päivityksistä, peruuttamista helpottaviin peruutustutkiin ja -kameroihin, ajoa tasoittamaan vakionopeudensäätimiä sekä tavaratilan kaukalomattoja ja väliverkkoja pitämään tavarat paikoillaan.  Kokonaisuuden viimeistelevät alkuperäiset Volkswagenin, Audin tai SEATin vanteet, tyylikkäät lifestyle-tuotteet sekä muut oheistuotteet.

Huollon ajanvarauspalvelu -ikoni

Ota yhteyttä varaosa- ja lisävarustepalveluumme

Ota yhteyttä varaosa- ja lisävarustepalveluumme tai tule käymään liikkeissämme.