Siirry pääsisältöön

K-Autossa uskotaan parempaan – ja tehdään töitä sen eteen

Merkkejä valoisasta tulevaisuudesta.

Elämme valtavien muutosten keskellä. Ilmastonmuutos on kaikkea muuta kuin mielipide, eikä liikenteen vaikutus siihen ole makuasia sekään. Olisi helppoa taipua ajattelemaan, ettei omilla valinnoilla olisi väliä. Ja ettei tulevaisuus vaikuttaisi kovin valoisalta. Me uskomme toisin.


Autoalalla on nähtävillä paljon merkkejä paremmasta tulevaisuudesta, kuten latauspisteiden kasvava verkosto ja autojen pienemmät hiilidioksidipäästöt.

Me teemme töitä yli tuhannen ammattilaisen voimin, jotta nämä merkit tulevaisuudesta lisääntyvät jatkossakin.

K-Auton merkkejä tulevaisuudesta.

Meidän täytyy tehdä töitä haluamamme tulevaisuuden eteen. Meille se tarkoittaa jatkuvaa uudistumista ja rohkeutta nähdä asiat eri tavalla kuin ennen. Vaikka matka on vasta alussa, meillä on jo keinoja, joilla voimme jo nyt yhdessä muuttaa tulevaisuuttamme.

  1. Suomen laajin sähköautovalikoima.

    Me tuomme maahan maailman johtavien autovalmistajien uusimpia täyssähkö- ja hybridiautoja. Useampi kuin joka kolmas Suomessa ostettu täyssähköauto on hankittu meiltä.

  2. K-Latausverkosto kasvaa jatkuvasti.

    Lataa sähköautosi vaikkapa kauppareissulla. Verkostomme kattaa koko maan.

  3. Kestävä tulevaisuus myös vaihtoautoissa.

    Meillä on maan monipuolisin ja luotettavin vaihtoautovalikoima.

Merkkejä tulevaisuudesta myös omistamiseen.

Oma auto, yksityisleasing tai yritysautoilun monet muodot. Me kehitämme edelläkävijänä autoilua myös luomalla monipuolisia liikkumisen mahdollisuuksia.

Autamme löytämään juuri sinulle sopivimman auton.

Mikä merkki? Mikä malli? Sähkö, kaasu vai muu käyttövoima? Uudenlainen autohakumme auttaa löytämään sinun tarpeisiisi sopivimmat vaihtoehdot.